Våre tjenester

Rekruttering og bemanning

Enten du har et langsiktig rekrutteringsbehov eller kun trenger arbeidsavlastning i kortere perioder, kan du stole på oss. Vi vet at hvert behov er unik, i dagens varierende arbeidshverdag blir det stadig et større behov for bedrifter med forskjellige løsninger. Vi kan hjelpe deg uavhengig av ditt behov, vi sørger for at rett person er på plass til rett sted, når du trenger det.

Kontakt oss

Bemanningsløsninger

Enten du trenger ekstra bemanning i noen uker eller flere måneder, på deltid eller heltid, finner vi den rette young professional for deg og ditt selskap – og, vi tar oss av alt: selektering, kontrakt, lønnsutbetaling, forsikringer, og alt annet man må fikse for en ansatt. Vi tar oss av hele rekrutteringsprosessen og finner den kandidaten med de ferdighetene og personlige egenskapene som passer oppdraget og deg best. Kandidatene blir ansatt direkte av Academic Work og jobber så som konsulent i ditt selskap.

Les mer om våre bemanningsløsninger

Rekrutteringsløsninger

Du trenger kanskje å rekruttere en ny medarbeider, men du har kanskje ikke tid eller ressurser til å gjøre det. Det er her våre rekrutteringstjenester kommer inn! Rekruttering oppfyller ikke bare et engangsbehov for teamet ditt: Det er muligheten til å utvikle selskapet ditt og bringe ny energi inn. Våre erfarne rekrutterere er ansvarlige for hele rekrutteringsprosessen, og du kan bli med inn i prosessen når du selv vil.

Les mer om våre rekrutteringsløsninger

Academic Work som HR Business Partner

Kanskje ønsker du å gjennomføre deler av rekrutteringsprosessen selv? I disse tilfellene kan vi bistå med en eller flere deler av rekrutteringsprosessen. Her er noen av våre deltjenester som vi kan hjelpe deg med:

«Vi har vært meget fornøyd med Academic Work gjennom hele prosessen. Academic Work er meget opptatt av å forstå våre behov og ønsker til kandidatene, for å sikre at de fikk lokalisert og presentert de mest aktuelle kandidatene til oppdraget. Jeg har gjennomført flere rekrutteringsprosesser tidligere, i eget regi og via rekrutteringsselskaper – det er første gang jeg har opplevd at flere av kandidatene som stilte til intervju hos meg skrøt av profesjonell håndtering av rekrutterer. Det vitner om at kandidatene blir godt ivaretatt gjennom hele prosessen av Academic Work, ikke kun oss som kunde.»

– Eskild Wenaas, Managing Director Salmosped

Når bør du ansette medarbeidere på deltid?

Behovet for personell varierer, ikke minst omfanget av behovet. Deltidsansatte kan hjelpe bedriften med å dekke midlertidig arbeidstopper, kortere sykefravær og feriepeder. Samtidig er det også en måte å styrke den faste arbeidsstyrken på når du har et langsiktig behov. Noen timer, en dag eller flere dager hver uke. Å ansette personell på deltid kan være en fantastisk rekrutteringskanal til senere heltidsansatte.

Les mer om deltidsansatte

Fordelene med bruke Academic Work

1. Vi har tilgang til fremtidens medarbeidere. Vi har et unikt nettverk med over 63.000 norske young professionals. Etter over 12 års erfaring med rekruttering og bemanning i Norge og innsikten fra vår årlige undersøkelse Young Professional Attraction Index (YPAI), har vi opparbeidet god kunnskap om målgruppen, hva som motiverer deg og hva de ser etter i en arbeidsgiver.

2. Våre løsninger kan tilpasses dine behov. Takket være en tett dialog i starten av rekrutteringsprosessen og en solid kravprofil, minimerer vi risikoen for å rekruttere feil person. Og, hvis du ikke føler deg komfortabel med en endelig eller langsiktig forpliktelse da kan du gå for våre bemanningsløsninger.

3. Rekrutteringsprosessen vår er kompetansebasert. Vår rekrutteringsprosessen er basert på å identifisere ferdigheter og potensial i stedet for erfaring. Vi bestemmer sammen de viktigste egenskapene for stillingen, slik at de blir vår røde tråd gjennom rekrutteringsprosessen.

Vi kan hjelpe din bedrift med bemanning og rekruttering innen flere forretningsområder. Alt fra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

Skal din bedrift ansette nye medarbeidere? Kontakt oss

Har din bedrift personalbehov? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 230 09 070

Er du en kandidat og leter etter en jobb? Her finner du alle våre ledige stillinger. Hvis du har andre spørsmål, kan du sende en epost til info@academicwork.no eller se på vår FAQ side her. Du kan dessverre ikke søke jobb eller komme i kontakt med en av våre rekrutterere gjennom dette skjemaet.

Del artikkelen