AW Academy - en del av Academic Work

Vi er trygge på at tiden er inne for en ny type utdannelse og et mer dynamisk arbedsmarked. Dette er grunnen til at vi har startet opp AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning. AW Academy er en effektiv måte å fylle både nåværende og fremtidige kompetansegap, ved å tilby kandidater muligheten til å skifte og starte en ny karriere innen et nytt felt, hjelper vi bedrifter med å vokse og rekruttere personer med svært ettertraktede ferdigheter.

Kontakt oss i dag for å lære mer
2015
Oppstartsår
1800
utdannede kandidater
400
fornøyde kunder

Digitalisering og ny teknologi har endret arbeidsmarkedet på mange måter. Nye jobber og næringer er opprettet, mens andre legges ned. I følge en rapport fra EU er det anslått en mangel på 500 000 IT-konsulenter i Europa innen 2030. I Norge resulterte 38% av IT-rekrutteringsprosessene i 2018 med å ikke i å finne den rette kandidaten. For å møte kompetansebehovet innen IT i det norske arbeidsmarkedet, må utdanningen effektiviseres. Vår løsning er AW Academy og accelerated learning programmer. En ny type intensiv utdanning som er effektiv både i læring og lengde. Gjennom skreddersydde programmer tilpasset bransjer med mangel på kvalifisert kompetanse og kandidater, slik som IT, teknologi og økonomi, utdanner vi de rette menneskene på kun 12 uker.

Skreddersydd kompetanse på 12 uker

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? AW Academy har løsningen. AW Academy er søsterselskapet til Academic Work. På 12 uker utdanner vi kandidater gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback – vi kaller det Accelerated Learning. På denne måten har vi allerede hjulpet bedrifter å rekruttere over 1800 kandidater. Vil du vite mer om hvordan det er mulig å skape en ny kompetanse på kun 12 uker? Last ned vår whitepaper her og lær mer om hvordan kompetansemangelen kan løses med intensiv utdanning.

Lær mer om AW Academy

Åpne program – For deg som søker kompetanse innen IT

Våre åpne program går kontinuerlig gjennom året. Kandidatene som søker på våre åpne programmer er drevne og motiverte mennesker som ønsker å videreutvikle sine ferdigheter eller endre karriereretning. I 12 uker gjennomgår de en intensiv og lærerik opplæring som avsluttes med et prosjektarbeid. Våre mest tilbakevendende programmer er Java og C#.NET, da mangelen på IT-ferdigheter i det norske arbeidsmarkedet er enorm.

Er du nysgjerrig på våre pågående og kommende programmer? Eller er du interessert i å ansette en eller flere AW Academy-kandidater?

Les mer og meld din interesse her

Corporate Training - For deg som vil bygge dine medarbeideres kompetanse

I 2020 åpnet AW Academy muligheten for selskaper å skreddersy intensivopplæring for sine eksisterende ansatte. På denne måten kan vi hjelpe ansatte som trenger å legge til nye eller oppdatere sin kunnskap i et område, såkalt upskilling. Vi kan også hjelpe ansatte til å bytte til en helt nytt fagfelt, såkalte reskilling.

Fordelene med re- og upskilling av eksisterende medarbeidereer mange. Det er et kostnadseffektivt alternativ til å rekruttere nye ansatte, men det fremmer også økt kompetanse og utvikling, samt skaper engasjerte medarbeidere som blir lenger og bygger det interne merkevaren.

Les mer om Corporate Training

Partnerskapsprogram – for deg som søker kompetanse innen et spesifikt system

Partnerskapsprogram – for deg som søker kompetanse innen et spesifikt system Sammen med partnere tilbyr og lager vi partnerskapsprogrammer – nisjeintensiv opplæring for bedrifter som søker en veldig spesifikk kompetanse, for eksempel i et system.

Vi utdanner nå kandidater i Salesforce, verdens ledende Saas-plattform for CRM. Opplæringen er en verdsatt kanal for rekruttering for både partnerbedrifter til Salesforce og brukere av plattformen.

Les mer om Salesforce-programmet og book din kandidat

Er du kandidat og øsker å vite mer om hvordan du kan gå på et intensivkurs gjennom AW Academy? Les mer her.

Del artikkelen