Årets rekrutteringsbyrå

Vi er utrolig stolte over at vi vant prisen for Årets Byrå i Norge 2017 på The Hunt .

Kontakt oss

Den 8.mars, på selve kvinnedagen, inviterte Finn.no til The Hunt. Et arrangement som lokket over 600 personer innen HR, rekruttering og fra bemanning- og rekrutteringsbransjen. Arrangementet ble avsluttet med storslått gala hvor det skulle kåres vinnere i følgende kategorier:

Å være blant de tre finalistene er en stor bragd der vi konkurrerer med over 500 bemanning- og rekrutteringsselskaper. Å vinne denne utmerkelsen er en vanvittig lagprestasjon, og noe som gjør oss ekstremt stolte.

Kriteriene som ble lagt til grunn i nominasjonen var som følger:

Antall oppdrag ift byråets størrelse (snitt pr hodejeger/rekrutterer)
Lav turnover
Kundetilfredshet
Kandidattilfredshet
Økt kunnskap og/eller kjennskap via synlighet og markedskampanjer

Nominasjonsteksten kan inneholde følgende:

Utvikling i topp- og bunnlinje

Eventuell dokumenterbar omstillingsevne

Markedsposisjon. Hva har byrået gjort for å befeste sin markedsposisjon?

Vi leverte vårt beste år noensinne i 2017, og spesielt gøy er det at vi aldri tidligere har hatt så engasjerte medarbeidere som vi har nå. Det tyder på en herlig kultur, og at våre kjerneverdier kommer til syne i det daglige arbeidet. Vi er helt i toppen når det kommer til å attrahere kandidater gjennom våre nettverk og annonser. Og gjennom YPAI kan vi virkelig befeste vår posisjon som Home of the Young Professionals og eksperter på målgruppen.

I 2017 hjalp vi våre kunder og samarbeidspartnere med omtrent 1000 rekrutteringsprosesser til alle typer stillinger innen nesten alle bransjer. Med 60 i NPS tyder mye på at vi må være blant de som har bransjens mest førnøyde kunder. Ser vi på bransjens vekst på 10% i 2017 leverer vi 18%. Dette sikrer en lønnsom vekst, og mulighet til å investere i digitalisering, ny teknologi og nye og eksisterende medarbeidere for å kunne imøtese kundenes behov og ønsker i fremtiden.

I 2017 var det også over 1300 kandidater som søkte jobb internt hos oss. Det er kult og viser at vår merkevare som arbeidsgiver og rekrutteringspartner blir mer og mer kjent.

Juryens begrunnelse:

Vinneren har i 2017 levert sitt beste år noensinne - og de har gjort det spesielt godt innen rekruttering. Dette har gitt de mulighetene til å investere ytterligere i digitalisering og mange nye rekrutterere. Vinnerens stillingsannonser på FINN for sine kunder er det mest leste i bemannings- og rekrutteringsbransjen. Vinneren deltar aktivt på arenaer hvor deres kandidater befinner seg og er dyktig på å dele innsikt om sin kandidatmålgruppe til næringslivet. Selskapet går foran i bransjen som et datadrevet selskap som kontinuerlig måler både kandidat-tilfredshet, kundetilfredshet og medarbeidertilfredshet for å stadig forbedre seg. Selskapet har spesialisert seg på rekruttering og bemanning av studenter og nyutdannede i starten av sin karriere og har de siste 10 årene befestet sin posisjon som Home of the Young Professionals.

Del artikkelen