We make people grow

Vi tror på potensialet for suksess som ligger i alle mennesker. Om de får muligheten, ønsker de aller fleste å vokse, og det gjør du også.

Vi må bare fortelle om det – det er en fantastisk følelse: Å se mennesker våkne, forstå sitt fulle potensial, ta styringen på sitt eget liv og vokse. Å hente frem dette ubegrensede potensialet for vekst er det som driver oss. Ikke bare kan vi gjøre en varig forskjell i livene til young professionals, men vi påvirker også suksessen til arbeidsgiverne deres og samfunnet rundt.

Hver dag hjelper vi tusenvis av ambisiøse og nysgjerrige personer som deg med å vokse gjennom læring, utvikling og ved å finne meningsfulle karrieremuligheter. Ved å alltid jobbe for å bli bedre finner vi nye og innovative måter å identifisere, støtte og utvikle talenter til arbeidsgiverne vi jobber med. Og, grunnen til det er …

Mennesker får ting til å vokse og vi hjelper mennesker med å vokse.

Så, hvor ønsker du vokse videre?

Din neste jobb innen IT er her

Hvert år hjelper vi tusenvis av young professionals innen IT med å finne nye, utfordrende jobber hvor de kan fortsette å utvikle seg – se den komplette listen her.

Se ledige stillinger innen IT

Er du den vi leter etter?

I Academic Work bærer vi stolthet i å hjelpe våre kunder med å finne den rette personen med de rette egenskapene til rett tid – om det er deg, klikk her for å lære mer:

Les mer

Gå ikke glipp av en mulighet

Drømmejobben kan være rett rundt hjørnet og du ønsker ikke å gå glipp av den. Opprett et personlig jobbvarsel som vil gi deg beskjed så snart en jobb som passer deg blir publisert.

Opprett jobbvarsel
Del artikkelen