Synes du jobbsøking er en emosjonell berg-og-dalbane? Vi hjelper deg!

Som din karrierepartner hjelper vi deg ikke bare med å finne en jobb, men vi støtter deg i alle oppturer og nedturer som følger med i jobbsøkerprosessen. Vi har satt sammen en liten digital verktøykasse med CV-tips, mindset hacks, spilleliste og muligheten til å opprette jobbvarsel, slik at prosessen kan føles litt enklere.

Ledige stillinger

Tre mindset hacks

Å ha et positivt tankesett er nøkkelen til å kunne prestere sitt beste, enten det er under et jobbintervju eller når man utfører andre oppgaver. Her er noen enkle mindset hacks:

  1. Omform tankene dine
    Vær oppmerksom på tankegangen din og fokuser på å omforme tankene dine. Møter du på en utfordring kan du se på det som en mulighet til å lære og vokse.

  2. Du er det du tenker.
    Positive tanker fører til positive tanker, som igjen leder til positive handlinger som skaper positive resultater.

  3. Vit hvor du skal. 
    Avklar med deg hvilken retning du ønsker å ta. Lag tydelige mål – både kortsiktige og langsiktige – og legg en konkret handlingsplan for hvordan du ønsker å nå dem.

Det finnes alltids noe å feire

Noen ganger er vi så fokusert på hva vi ønsker å oppnå, at vi glemmer å være stolt av alt vi allerede har oppnådd. Enten du har gjennomført et vanskelig intervju, om du fikk jobben du aldri trodde du skulle få, eller du hadde en utrolig god start på den første arbeidsuka, eller kanskje du fikk en lønnsøkning eller ble forfremmet – uansett hvor stor eller liten prestasjonen er, ikke glem å feire den! Trenger du en festlig og positiv spilleliste? Vi har satt sammen en Spotify-liste til deg!

Gå til spotify-liste

Teknologi, IT og økonomi – vi hjelper deg!

Vi tilbyr jobb innen en rekke fagområder og bransjer, men spesialiserer oss på young professionals som vil starte sin karriere innen teknologi, IT og økonomi. Ønsker du vite hvordan? Klikk på hvert respektivt område for å lese mer.

- Teknologi
- IT
- Økonomi

Ikke la tvilen eller nervene holde deg tilbake

Det spiller ingen rolle om det er det første eller tiende intervjuet, den første jobben eller om du allerede har jobbet noen år – nerver og det å tvile på seg selv er noe alle sliter med til tider. Men de som lykkes er de som klarer å sette tvilen til side og fortsetter å jobbe hardt for å nå målene sine.

I videoen ovenfor får du tips til enkle pusteøvelser du kan gjøre dersom du føler at nervene begynner å ta overhånd, eller dersom du bare trenger å slappe av. Og, for en selvtillitsboost kan du laste ned vår affirmation wallpaper.

Last ned wallpaper

Opprett jobbvarsel i dag

Gjør som 160 000 andre young professionals, og registrer din CV og opprett jobbvarsel, så får du beskjed når det dukker opp en stilling som matcher din kompetanse og dine preferanser! Du kan se en oversikt over ledige stillinger i vår jobbportal her.

Opprett jobbvarsel her
Del artikkelen