Start det nye året med en ny jobb

Ønsker du en ny start eller gjøre noe annet, men vet ikke helt hvordan eller hvor du skal begynne? Å finne den riktige karriereveien kan være utfordrende. Vi har hjulpet over 155 000 mennesker å finne ny jobb. Her kan du finne en praktisk veiledning som hjelper deg med å komme i gang.

Første steg er å ta et skritt tilbake

Synes du det er utfordrende å vite hvilken karrierevei du burde velge? Ta et skritt tilbake og tenk over dette; Hva er det du liker å gjøre, uansett hvilket humør du er i? Hva er du god på? Og hvilken aktivitet er det som får tiden til å fly? Samtidig kan du tenke over hvilke aktiviteter og oppgaver du absolutt ikke ønsker å bruke tiden din på. Svarene kan hjelpe deg å velge hvilken jobb som kan være aktuell for deg.

Les også: Jobbmuligheter etter studiene

Gjør aktive valg

Det neste steget er å liste opp hva som motiverer deg, og hvordan du ønsker å utvikle deg i din karriere. Ifølge vår årlige undersøkelse Young Professional Attraction Index (YPAI), har fleksibilitet blitt et viktig tilskudd på arbeidsplassen blant jobbsøkere – gjelder dette deg også? Når du har fått kartlagt dine ønsker og behov kan du opprette jobbvarsel og lete etter aktuelle arbeidsgivere.

Opprett jobbvarsel

Vet du allerede hva du ønsker å jobbe med? Så bra! Da kan du søke etter din neste jobb her!

Skal du søke ny jobb?

Her finner du en oversikt over alle aktuelle artikler for deg som er jobbsøker. Les våre tips og kom i gang med jobbsøkingen.

Kom i gang

Våg å prøve noe nytt

Ser du etter nye utfordringer? Noen ganger kan et karriereskifte være akkurat det som trengs!

Gå til artikkel

5 tips til kompetansebasert jobbintervju

Skal du på et kompetansebasert intervju? Her kan du lese mer om metoden og hvordan du kan forberede deg best mulig.

Les våre tips
Del artikkelen