Laglederen Sandra

Sandra har i dag en delt rolle som 50% Account Manager og 50% Sales Team Manager. Det hun liker best med rollen er muligheten til å utvikle mennesker, samtidig som hun utvikler seg selv både faglig og personlig. Etter å ha jobbet her i over 3 år blir hun fortsatt utfordret og pushet utenfor sin komforsone, det trives hun med!

Søk rollen som Account Manager

Hvorfor takket du ja til rollen som Account Manager?

Helt fra jeg kom inn døren merket jeg energien og den gode stemningen som var i lokalene. For meg har det utrolig mye å si at arbeidsmiljøet og kollegaene er bra! Det finnes også mange muligheter til utvikling, enten du vil utvikle deg i din egen rolle eller etter hvert gå over til en annen rolle, dette var også noe som var viktig for meg.

Hvordan har du utviklet deg i rollen?

Det kreves enormt med planlegging og struktur for å få til forutsetninger for å kunne nå de høye målene og resultater vi skal nå. Det er et konstant arbeid hvor man utvikler seg og lærer noe nytt hver dag. Det er også et stort og dedikert fokus på lederskap hos Academic Work; både for eksisterende ledere og for potensielle nye ledere. Både i min rolle som AM og i rollen som teamleder blir jeg tilbudt ulike typer støtte og muligheter for utvikling; det være seg kurs, eller det å reise for å bli inspirert av andre på andre kontor rundt omkring i konsernet. Man føler at man blir satset på.

Hvilke egenskaper bør man ha for å trives i rollen?

Å være strukturert, målbevisst og tilpasningsdyktig er noen av egenskapene som kommer godt med i denne rollen.

Hvilke utfordringer kan man møte på i rollen?

Det vil alltid være noe usikkerhet når det kommer til salg, eksterne faktorer kommer alltid til å kunne spille inn. Det fører til at det kan være perioder med høye fjell og dype daler. Man må ha egenskapen til å se det langsiktige perspektivet og like å jobbe mot mål.

Hvordan vil du beskrive kulturen på Academic Work?

Kulturen finner du i hver eneste person som jobber her. Det er et godt felleskap og en kultur hvor alle heier på hverandre. Her vil du alltid finne det du trenger. Noen dager trenger man et vennlig smil og en klapp på skulderen, andre dager trenger man ekspertise og råd. Uansett har du alltid kolleger som stiller opp, dette gjelder ikke kun på salgsavdelingen, men også på tvers av avdelingene og ledelsen.

Kjenner du en lagleder som kunne passet til rollen?


Send oss ditt tips til thea@academicwork.no. Personen må være informert får du sender tipset.

Del artikkelen