Oppdater din CV

Å ha en oppdatert profil med god informasjon på våre sider vil gjøre at vi kan finne deg enkelt i våre systemer. I noen tilfeller er det slik at våre samarbeidspartnere ønsker å få hjelp veldig raskt, og da gjør våre rekrutterere søk på de profilene som er registrert allerede hos oss.

God informasjon gjør at vi finner deg

Når du oppdaterer din profil med god og rett informasjon om kontaktopplysninger, utdannelse, bosted og interesser for ny jobb kan du bli kontaktet direkte av en våre rekrutterere som vil fortelle deg om en stilling som kan passe deg. Det første du gjør er å opprette en profil på vår side og deretter bruke fem til ti minutter på å fylle inn informasjon som er etterspurt.

Vi anbefaler alikevel at du ser på de stillingene vi har utlyst og søker på de stillingene som passer deg. Søk gjerne flere stillinger samtidig. Lykke til!

Trenger du tips og inspirasjon? Lurer du for eksempel på hvordan skrive en CV? Eller kanskje hvordan skrive søknadstekst? På våre Insights and Stories sider gir vi deg flere tips og råd rundt akkurat dette.

Del artikkelen