Humørsprederen Lars

Lars har jobbet i Academic Work i 4 år. Med seg i kofferten har han en Bachelor i Markedsføringsledelse og erfaring som kundekonsulent. At han er en positiv fyr som elsker å spre energi, er det ingen tvil om, noe tittelen Årets kulturbærer er et bevis på.

Søk rollen som Account Manager

Hvorfor takket du ja til rollen som Account Manager?

«Jeg har alltid vært glad i å møte og bli kjent med ulike mennesker. I denne jobben får jeg gjøre akkurat det, jeg får være ute hver dag å bygge relasjoner. I tillegg vet jeg at det å finne de rette medarbeiderne gir bedrifter en stor verdi. Rollen virket både givende, utfordrende og spennende."

Hvordan har du utviklet deg i rollen?

«Jeg har gått fra å prate litt for mye til å forstå viktigheten av å lytte. Det er først når du lytter at du virkelig kan forstå kundens behov. Jeg har fått en stor forståelse for at alle mennesker er ulike og er blitt flinkere til å tilpasse meg. Det spiller ingen rolle om det er et møte med en toppdirektør i et stort konsern eller en daglig leder i en liten gründerbedrift. Til syvende og sist er vi alle bare mennesker, min oppgave er å hjelpe bedrifter med å løse deres personalbehov.»

«Det å ringe syntes jeg var litt ubehagelig i starten. Men det lille ubehaget gikk over etter hvert som jeg ble trygg på det vi gjør i Academic Work, og jeg fikk oppleve verdien det gir for kunden når et oppdrag er løst. I dag sitter jeg med en stor portefølje og kan vel si at jeg kjenner de fleste kundene jeg ringer på.»

Hvilke egenskaper har du som gjør at du trives i rollen?

«Jeg er en ekstremt relasjonsbyggende person som bruker mye humor og har det gøy i hverdagen. Det tror jeg er egenskaper som kommer godt med, spesielt på dager når ikke alt går din vei. For meg er det viktig å ha det gøy på jobb og ikke kun se på tallene. Hvis du virkelig liker det du gjør, vil resultatene følge.»

Hva kan være utfordrende med jobben?

«Alt er veldig transparent, man blir målt og man kommer seg ikke unna hvis man har gjort en dårlig jobb. Dette er på godt og vondt. Det fine med det er at alle presentasjoner blir sett og applaudert. Er det perioder det går mindre bra, vil man alltid få støtte og hjelp for å komme seg opp igjen på det nivået man ønsker å være på.»

Hvordan er kulturen i Academic Work?

«Det er en veldig fin kultur, man får mye igjen for arbeidet man gjør. Jeg vil beskrive oss som en meget fartsfylt gjeng med ambisiøse og profesjonelle mennesker. Samtidig er det et ungt miljø som er opptatt av det sosiale og det å ha det artig på jobb.»

Kjenner du en humørspreder som bør søke denne stillingen?


Gi oss ditt tips og vær med i trekningen av to billetter til et show på Latter.

Send ditt tips til thea@academicwork.no. Personen må være informert før du sender ditt tips til oss.

Del artikkelen