Kulturen i Teleplan Globe

Julie er 23 år og har en bachelor i fysikk og astronomi fra UiO. Hun var ferdig utdannet sommeren 2019 og har nå jobbet i Teleplan Globe i et halvt år. I tillegg til en spennende rolle, var det kulturen og menneskene i Teleplan Globe som appellerte til henne.

Julie hadde hørt om Teleplan Globe, men visste ikke mye om virksomheten. Heldigvis hadde hun en far som har jobbet i Forsvaret i over 20 år og som kjente godt til bedriften og produktene.

-Da jeg begynte å gjøre research, forstod jeg fort at dette er en høyteknologisk og fremtidsrettet organisasjon. Fra første gang jeg kom inn døren fikk jeg følelsen av at det var her jeg vil jobbe. At de også kunne tilby meg fleksible ordninger og reisemuligheter, gjorde valget enkelt.

Hun takket ja til stillingen som konsulent koordinator og forteller at hun allerede fra dag én følte seg godt tatt imot og inkludert.

-Alle var interessert i å møte meg og snakke med meg. Første dagen ble jeg tatt med på en runde rundt i bygget og banket på hver eneste dør, jeg ble introdusert og fikk hilse på.

Nå har det snart gått et halvt år siden Julie startet. Kulturen beskriver hun som helt spesiell.

-Her er folk veldig åpne og omtenksomme, du kan banke på hvilken som helst dør og folk vil høre på hva man har å si eller hjelpe deg. Vi gjør også mye sosialt, alt fra å spille fussball på fredager til større teambuildingsturer til utlandet. I tillegg har vi et bedriftsidrettslag som arrangerer mange sosiale aktiviteter i løpet av året. Her er det mulighet for å komme med forslag, det kan være alt fra Oktoberfest til kiting!

Teleplan Globe er heller ikke redde for å slå på stortromma når det kommer til feiringer.

-I sommer hadde vi en stor 60-årsfest. Det var en helg med blant annet mye nydelig mat, konserter med kjente artister og pyroshow ved strandlinjen.

I Teleplan Globe er det fleksitid uten kjernetid med mulighet for hjemmekontor når det trengs. Hele organisasjonen er veldig tilpasningsdyktig.

-Selv om det er fleksibelt, opplever jeg at mange velger å komme hit hver dag. Dette fordi man samarbeider mye med andre, men også på grunn av det gode miljøet vi har.

Julie beskriver en veldig flat struktur, hvor det ikke er lang vei fra idé til handling.

-Det er en god kultur for å fremme nye ideer, tanker og konsepter. Eieren vår sier selv, at hvis du har en god idé og det er noe de kan tro på, vil de finansiere og hjelpe deg med det du trenger for å ta idéen videre.

Vil du jobbe i Teleplan Globe?

Søk her
Del artikkelen