Vårt konsulenttilbud

Vi ønsker at våre konsulenter skal trives hos oss uansett hvilket oppdrag de jobber med. Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver som kan hjelpe young professionals i begynnelsen av sin karriere. Sammen med selskapet Benify har vi opprettet en konsulentportal hvor våre heltidsansatte konsulenter kan lese viktig informasjon om deres ansettelse, dra nytte av tilbud og få tilgang til en rekke rabatter hos andre selskaper.

Ledige stillinger som konsulent

Kontraktsbetingelser

Alle våre tjenester er dekket av kollektive avtaler, som gir deg kontraktsvilkår om ferie, lønn, pensjon, sykefravær. Som konsulent har du de samme rettigheter som alle andre arbeidstakere. Les mer om å være konsulent i Academic Work her.

Støtte i løpet av ansettelsesperioden

Som ansatt i Academic Work har du alltid en ansvarlig konsulent som er tilgjengelig for deg gjennom hele ansettelsesperioden. Konsulentens oppgave er å være på plass i saker knyttet til arbeidet ditt, for å hjelpe deg med å utvikles i din faglige rolle og for å sikre at du er komfortabel på din arbeidsplass.

Konsulent portal

På vår konsulentportal; Min side, finner alle våre heltidsansatte informasjon om deres arbeidsforhold, lønn og andre fordeler knyttet til arbeidsforholdet i Academic Work. Konsulentportalen er et samarbeid med selskapet Benify.

Informasjon, kompensasjon, fordeler og tilbud

Gjennom vår konsulentportal får våre konsulenter en oversikt over lønn, pensjon og forsikring som gjelder for våre ansatte. Alle våre heltidsansatte har også tilgang til en gratis rådgivningstjeneste for pensjonssparing. I tillegg gir konsulentportalens personalkort deg som konsulent, tilgang til rabatter hos hundrevis av selskaper. Våre konsulenter får innloggingsinformasjon til konsulentportalen så snart de er ansatt.

Har du noen spørsmål?

Om du er konsulent hos oss i dag og har spørsmål rundt ditt arbeidsforhold, ta gjerne kontakt med din consultant manager. Har du problemer med å logge inn på konsulentportalen Benify, så send gjerne en e-post til: support@benify.no.
Er du ikke konsulent i dag, men er nyskjerrig på mer informasjon er du hjertlig velkommen til å stille spørsmål i chatten eller sende oss en mail på: info@academicwork.no

Se alle ledige stillinger
Del artikkelen