Ta ditt neste karrieresteg innen salg med Academic Work

I Academic Work ønsker vi å hjelpe deg med å vokse, få nye erfaringer, prøve ulike roller og komme i kontakt ned andre talentfulle, ambisiøse og dyktige mennesker. Som din karrierepartner kan vi hjelpe deg med å ta ditt neste steg i karrieren, enten det er som konsulent hos oss eller ved å hjelpe deg med å finne en fast jobb hos en av våre mange attraktive samarbeidspartnere som jobber med salg.

Se våre ledige stillinger innen salg

Karriere- og utviklingsmuligheter

Karriere- og utviklingsmuligheter er blant de viktigste faktorene når man søker ny jobb. Vi jobber med mange ulike selskaper, både store og små, innen mange ulike bransjer som gir deg muligheten til å finne en jobb som passer deg og dine mål for karrieren. Enten det er å være en del av et stort team med lange salgssykluser eller i mindre organisasjoner som selger raskere produkter og tjenester. Kanskje ønsker du å bli leder og bygge ditt eget team? Når du jobber som konsulent i Academic Work vil du ha en Consultant Manager som vil hjelpe deg med å nå dine karrieremål og veilede deg til å finne nye måter å utvikle deg på.

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

En jobb innen salg gir store muligheter for å få nye, utfordrende ansvarsområder. Verden er i stadig forandring, og det gjelder også organisasjoner og hvordan forretningsmodellene ser ut til mange av våre samarbeidspartnere. Noen er på en digital transformasjonsreise, andre går over til å gjøre noe helt annet og andre går den disruptive veien og prøver å utkonkurrere andre selskaper. Når alt kommer til alt, enten de lykkes eller mislykkes, handler alt om salg. Du tar med deg dine ambisjoner, driv og ferdigheter til rollen og vi lover å gi deg utfordringer som gjør at både du og selskapet vokser!

Gode kolleger og et god arbeidsmiljø

Selv verdens beste jobb blir bedre med gode kolleger. Når vi får i oppdrag å hjelpe et selskap med å rekruttere, sørger vi alltid for å bli kjent med hvordan teamet ser ut, hvordan kulturen i selskapet er og hvilken kompetanse som er der fra før. Dette gjør vi for at vi vil sørge at du vi passe inn i selskapet. Blir du ansatt som konsulent i Academic Work vil du også bli en del av et stort nettverk av young professionals som du kan bruke til å dele erfaringer og kunnskap med, og skape verdifulle kontakter for fremtiden.

Roller med høy etterspørsel

Akkurat nå har vi høy etterspørsel etter følgende roller og kompetanse. Om noen matcher din profil eller interesser, registrer et jobbvarsel i dag og vi vil gi beskjed når vi publiserer en ny stilling som kanskje er din neste drømmejobb.

  • Teknisk selger
  • Account Manager
  • Pre-sales
  • Telemarketing
Opprett jobbvarsel

Salg – en fremtidssikker karriere med mange muligheter

Gratulerer med å ha startet din fremtidssikre karriere. Det er stor mangel på dyktige selgere i Norge og mangelen hemmer den potensielle veksten hos mange selskaper. Med andre ord, markedet for dyktige selgere vokser kontinuerlig. Vi hjelper selskaper med å fylle dette gapet på tvers av 6 land i Europa og en jobb hos en av våre samarbeidspartnere kan være starten på din internasjonale karriere. Les mer og bli kjent med de andre landene vi operer i.

Likestilling og mangfold

Når vi rekrutterer fokuserer vi på din tidligere erfaring, ferdigheter, ambisjoner, kunnskap og fremtidig potensial. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre interne prosesser for å sørge for at vi eliminerer alle potensielle kilder for individuell bias og diskriminering. I tillegg lager vi nye prosesser som for eksempel i rekrutteringsprosessen til AW Academy, hvor vi har en helt anonym ferdighetsbasert rekrutteringsprosess uten informasjon om tidligere arbeidserfaring eller utdannelse. Det resulterer i en helt diskrimineringsfri rekrutteringsprosess som gir bedre kjønnsbalanse og et større mangfold av forskjellige personligheter.

Vil du vite mer om vårt arbeid? Les mer her!

Din karrierepartner

For oss er det viktig at dine rettigheter ivaretas og vi er derfor en autorisert arbeidsgiver. Du kan være trygg i å starte din karriere hos oss. Academic Work er din karrierepartner! Les mer om hvordan det er å jobbe som konsulent i Academic Work.

Klar til å bli med oss?

Mer enn 150.000 young professionals har startet sin karriere med Academic Work. Bli med! Opprett jobbvarsel og få skreddersydde jobbanbefalinger rett i din innboks.

Opprett jobbvarsel
Del artikkelen