Digital bedriftspresentasjon for IT-studenter

Studerer du eller er du nyutdannet innen IT og på utkikk etter sommerjobb, deltid - eller heltidsjobb? Ønsker du å bygge nettverk, lære mer om markedet du snart skal ut i eller finne ut hva du ønsker å spesialisere deg innen?​

Vi inviterer til en digital bedriftspresentasjon og med oss har vi tre spennende selskaper som alle rekrutterer studenter og nyutdannede innen IT. Bedriftene vil fortelle om hva de jobber med og hvem de ser etter når de rekrutterer nye ansatte. Dette er en flott mulighet til å få innsikt i arbeidsmarkedet og hvilke muligheter som finnes for deg nå og i fremtiden.

Kanskje møter du din neste arbeidsgiver? ​

Eventinformasjon

Dato: 20.mai
Tid: 17.00-18.00
Sted: Teams Live. Du vil motta en lenke ved registrering.
Les mer om hvordan delta på eventet i Teams under.

Det vil være mulig å forhåndsstille spørsmål til bedriftene ved å sende mail til marked@academicwork.no. Det vil også være åpent for å stille spørsmål under eventet.

Informasjon om selskapene

Fremtind
Fremtind satser på teknologi og analyse for å bli de beste problemløserne for kundene sine. Fremtind har sterk kompetanse innen maskinlæring, sky-teknologi, IOT og dataintensive systemer. Ved hjelp av teknologi og datafangst vil Fremtind lage forsikringsløsninger som bidrar til skadeforebygging, mindre utslipp og å utjevne forskjeller i samfunnet. Nå ser de etter deg med kompetanse innen blant annet utvikling, design, test, cloud, AI og analyse.

OBOS
OBOS er i en spennende digitaliseringsprosess med et mål om å bli ledende på bruk av digitale løsninger i sin bransje. Konsernet har en offensiv IT-strategi og ønsker å etablere nye IT-løsninger og økt vekst gjør at de nå trenger flere krefter for å bygge selskapet. De søker nyutdannede og erfarne kandidater innen utvikling, drift, prosjektledelse og arkitektur.

Shearwater Shearwater er den ledende globale leverandøren av avanserte geofysisk marine seismisk anskaffelses- og prosesseringstjenester. De er et raskt voksende selskap og verdens største leverandør av marine geofysiske anskaffelsestjenester. For tiden leter de på utkikk etter ambisiøse ingeniører til å jobbe med IT og software.

Hvordan delta i webinar på Microsoft Teams?

Som deltaker på et webinar i Teams, kan du se webinaret live og delta i modererte Q&As. Du kan ikke dele lyd eller video. Om du allerede har en konto i Teams, vil du kunne se webinaret fra Teams-appen. Om du ikke har det kan du delta anonymt via nettleseren din.

Hvis du deltar på webinaret via nettleseren, sørg for at du bruker en nettleser som er bruker en nettleser som tillater media-source extention (MSE) som Chrome, Firefox eller Edge. Safari støttes ikke for øyeblikket.

Les mer om hvordan delta i et Micosoft Live Event her
Del artikkelen