CV-mal

Et grunnleggende tips er at CV-en din skal være oversiklig og lett å lese.

Dra nytte av vår CV-mal og våre tips til hvordan du burde gå frem og tenke når du skriver en CV.

Last ned vår CV-mal

Bruk CV-malen

Med denne CV-malen kan du enkelt fylle inn din informasjon, eller kun bruke den som inspirasjon når du lager din egen CV. I malen gir vi eksempler på hvordan du kan beskrive en jobb, utdanning, verv og annen informasjon om deg som kan være verdifull i en jobbsøknadsprosess. Klikk på den delen av teksten du vil endre, og skriv hva du gjorde og hva du kan. Ønsker du å lenke til din LinkedIn-profil eller hjemmeside? Høyreklikk på LinkedIn/Hjemmeside (under kontakt) og velg Rediger hyperkobling. Alle delene i CV-en kan endres, flyttes på eller tas bort.

CV mal

CV-tips

Din CV skal ha en god struktur og raskt gi rekruttereren en oversikt over hva du har gjort og hva du kan. Del CV-en din opp i tydelige avsnitt som Arbeidserfaring og Utdanning og sørg for at alt er i kronologis rekkefølge - altså det nyeste først. Er du under utdanning bør du ha utdanning øverst på siden, men har du startet din karriere bør du ha arbeidserfaring først. Sørg for å lese gjennom CV-en nøye for å unngå unødvendige skrivefeil.

Forskjellen mellom CV og søknad

I CV-en presenterer du din utdanning og arbeidserfaring, men i et søknadsbrev forteller du om hvorfor du søker på stillingen og hvorfor du er riktig person for jobben. La oss guide deg gjennom 5 enkle steg - til en vinnende jobbsøknad!

Del artikkelen