Back to School

Vi ønsker at du får den beste starten på høstsemesteret! Derfor deler vi ut, ikke bare en, men to splitter nye sykler til deg som er student. I tillegg drar vi ut på en fadderuke-turne hvor vi byr på give aways, morsomme aktiviteter og konkurranser samt karrieretips.

Her kan du se når vi kommer til din fadderuke - håper vi ses!

Som Home of the Young Professionals er vår hovedoppgave å finne jobber til studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Bare i fjor utlyste vi over 1200 stillinger for deg som er student og nyutdannet. Er du på utkikk etter en deltidsjobb, eller bare nysgjerrig på hva som beveger seg ute på arbeidsmarkedet? Sjekk ut våre ledige stillinger.

vinn en sykkel

Bli med i trekningen av en Fuji Relay Le Mint

Bli med i trekningen ved å fylle ut din kontaktinformasjon i boksen ved siden av her. For å delta i trekningen må du i tillegg ha opprettet et jobbvarsel. Ved å opprette et jobbvarsel får du en mail av oss når vi publiserer en stilling som kan være aktuell for deg basert på dine ønsker. Opprett jobbvarsel HER.

Vinneren trekkes 2.september. Følg oss på Instagram for å følge med på trekningen.


For å delta i trekningen må du:

  • Være over 18 år
  • Være student ved et universitet eller en høyskole i Norge
  • Ha opprettet et jobbvarsel hos Academic Work. Dette må gjøres innen konkurransen avsluttes 2.september. Har du allerede jobbvarsel? Benytt sjansen til å oppdatere ditt varsel og din profil.

Det er kun tillatt å delta i konkurransen en gang per person.

Home of the Young Professionals


Hvert år formidler vi over 1200 ledige stillinger til studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Vi ble grunnlagt i 1998 av tre studenter ved KHT i Stockholm som ønsket å hjelpe sine medstudenter med å få jobb. I dag er vi et internasjonalt selskap hvor young professionals starter sin karriere hver eneste dag.

Vi har deltidsjobbene for deg som studerer og er på utkikk etter en relevant jobb. Følg med på våre ledige stillinger direkte eller opprett et jobbvarsel. Da mottar du en mail når det dukker opp en stilling som passer deg.
Opprett jobbvarsel
Del artikkelen