YPAI 2021: Dette vil young professionals ha når de jobber hjemmefra

Vår årlige undersøkelse Young Professional Attraction Index (YPAI) gir deg en unik innsikt i hva young professionals verdsetter mest når de skal velge sin fremtidige arbeidsgiver, og hvorfor noen arbeidsgiver lykkes bedre enn andre. La oss ta en titt på hvordan du kan dra nytte av resultatene og la våre eksperter guide deg gjennom de viktigste funnene fra årets undersøkelse. Bli en mer attraktiv arbeidsgiver!


Last ned


YPAI

Resultatene og innsikten fra Young Professional Attraction Index (YPAI) dekker de mest attraktive selskapene og hva de har gjort for å appellere til denne ettertraktede gruppen på arbeidsmarkedet.

Frem til vi offentliggjør hele rapporten til høsten 2021, presenterer vi dette årets bonusspørsmål – hva burde en arbeidsgiver IKKE gjøre når det kommer til medarbeidere som jobber hjemmefra?

Rapporten vil gi deg innsikt i:

  • Hva young professionals verdsetter mest når de jobber hjemmefra
  • Viktigheten av arbeidsmiljøet hjemme
  • Å lede fra hjemmekontoret og å gi tilbakemelding
  • Hvor mye frihet young professional trenger for å kunne prestere på hjemmekontor

Young Professional Attraction Index 2021 Teaser

Mer om YPAI

Undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) har blitt et nødvendig supplement til selskaper og organisasjoner som ønsker å lære mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. YPAI gjennomføres en gang i året i samarbeid med Kantar TNS og har som mål å gi forståelse for hvordan attrahere, rekruttere og utvikle morgendagens arbeidstakere.

Les mer om undersøkelsen her

Om du har spørsmål om undersøkelsen - ta kontakt med oss på ypai@academicwork.no

Del artikkelen