Presentasjon av resultatene fra YPAI 2020

Hvert år gjennomfører vi undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) hvor vi kartlegger hva young professionals anser som viktigst når de velger arbeidsgiver og hvilke arbeidsgivere som er mest attraktive og hvorfor. Undersøkelsen gir selskaper et bedre grunnlag for å forstå, attrahere og utvikle morgendagens medarbeidere. Se presentasjonen av YPAI 2020 og la våre YPAI-eksperter guide deg gjennom de viktigste funnene.Se presentasjonen av årets resultater

Du lurer kanskje på hvordan attrahere fremtidens medarbeidere? Og, hvorfor blir noen arbeidsgivere oppfattet som mer attraktive enn andre? Lær dette og mye mer fra YPAI 2020. La våre eksperter guide deg gjennom resultatene og innsikten i en 45 minutter presentasjon ledet av Merete Balsvik.

Innholdet i presentasjonen

  • De ti egenskapene young professionals verdsetter mest når de velger arbeidsgiver. Hvorfor er disse egenskapene viktige og hvordan benytte seg av denne innsikten?
  • De 50 mest attraktive arbeidsgiverne for young professionals i Norge. Hvorfor blir noen arbeidsgivere oppfattet som mer attraktive enn andre og hvilke trender ser vi?
  • Tips fra våre eksperter om hvordan attrahere, rekruttere og utvikle young professionals
  • Trender og konklusjoner. Hva har endret seg siden tidligere år og hvordan ser det ut fra et internasjonalt perspektiv.

Book en skreddersydd YPAI-presentasjon

Ønsker du et skreddersydd gjennomgang av YPAI 2020 for ledere og ansatte ditt selskap? Våre YPAI-eksperter presenterer gjerne YPAI-resultatene tilpasset organisasjonens spesifikke behov og ønsker, gir deg verdifulle tips og forteller deg mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals.

Presentasjonen består av:

  • Presentasjon og analyse av resultatet.
  • Resultater i spesifikke forretningsområder, for eksempel IT, teknologi eller økonomi.
  • Praktiske tips og diskusjoner med våre YPAI-eksperter om målgruppen og hvordan du blir en enda mer attraktiv arbeidsgiver og på den måten forsterke ditt employer brand.
  • Workshop

Er ditt selskap på topp 50-listen? Gratulerer! Da presenterer vi også YPAI-resultatene dine, og du får mulighet til å sammenligne deg med andre arbeidsgivere på listen.

Les mer og meld din interesse her

YPAI 2020 x 4

Årets utgave av Young Professional Attraction Index, YPAI, består av fire ulike rapporter. Last ned rapportene eller og la dem hjelpe deg med å bli en enda mer attraktiv arbeidsgiver.

1. De mest attraktive arbeidsgiverne: De 50 mest attraktive arbeidsgiverne i følge young professionals i Norge
2. Viktigst ved valg av arbeidsgiver: De viktigste egenskapene young professionals ser etter når de velger arbeidsgiver
3. Hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver: Analyse av resultatene og en oppsummering av hvordan du kan bli en mer attraktiv arbeidsgiver for young professionals
4. YPAI International: sammenligner resultatene fra 6 ulike land og ser på noen spennende likheter og overraskende ulikheter.

Mer om YPAI

Undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) har blitt et nødvendig supplement til selskaper og organisasjoner som ønsker å lære mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. YPAI gjennomføres en gang i året i samarbeid med Kantar TNS og har som mål å gi forståelse for hvordan attrahere, rekruttere og utvikle morgendagens arbeidstakere.

Les mer om undersøkelsen her

Om du har spørsmål om undersøkelsen, rapportene eller presentasjonen - ta kontakt med oss på ypai@academicwork.no

Del artikkelen