Innsikt og White Papers

Vi er utrolig stolte og ydmyke over at vi vant prisen Årets Rekrutteringsbyrå for 2.året på rad på The Hunt. I 20 år har vi jobbet med bemanning og rekruttering av young professionals. Gjennom årene har vi hatt tid til å samle opp mye erfaring – som vi naturlig vil dele med deg som arbeidsgiver. Nedenfor finner du våre white papers om viktige emner vi har samlet erfaring om, og som vi tror er nyttig og givende for deg som arbeidsgiver og leder.

Kontakt oss

Young Professionals Attraction Index

Hvert år gjennomfører vi i samarbeid med Kantar TNS en undersøkelse vi kaller Young Professional Attraction Index, YPAI. Målet er å hjelpe arbeidsgivere å forstå og skape relasjoner til en viktig målgruppe – young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. YPAI gir forståelse for hvordan man som arbeidsgiver kan attrahere, rekruttere og utvikle både potensielle og eksisterende medarbeidere. Les mer om YPAI og last ned rapportene

People Plan

Alle bedrifter har en forretningsplan, en plan for hvordan man skal nå de langsiktige målene, men har du en People Plan, en plan over kompetansen du trenger for å nå disse målene? En People Plan beskriver det som kan være mangler på kompetanse eller kritisk i deres forretningsplan og identifiserer hva dere må gjøre i dag for å ha rett kompetanse på plass i morgen.

Last ned People Plan

Se webinaret "How to solve your tech skills shortage in 12 weeks"

Mange selskaper lider av mangel på kompetanse i dag, spesielt innen IT og teknologi. Temaet har vært mye diskutert i Europa de siste 10 årene – og mangelen er tydelig for mange selskaper. Å finne de rette ferdighetene er imidlertid ikke umulig. Du trenger bare å være litt mer kreativ enn før.

Se webinaret

AW Academy, vår løsning på kompetansebristen

Sier selskapet ditt nei til nye prosjekter og salgsmuligheter på grunn av rekrutteringsproblemer? Jakter dere de samme talentene og kompetanse som alle andre? Å finne dyktige og motiverte spesialister, utviklere og programmerere er mulig, det krever bare litt mer kreativitet enn tidligere. La oss presentere vår løsning.

Last ned vår whitepaper

Sommervikarer og deltidspersonell

Behovet for personell varierer, ikke minst omfanget av behovet. Sommerpersonell kommer godt med til ferieavviklingen, samtidig som de kan fungere fint som deltidsansatte resten av året. Deltidsansatte kan hjelpe bedriften med å dekke midlertidig arbeidstopper, kortere sykefravær og ferieperioder. Samtidig er det også en måte å styrke den faste arbeidsstyrken på når du har et langsiktig behov.

Les mer om hvordan deltidsansatte kan hjelpe din bedrift

Fordeler med bemanning

Vil du at din bedrift skal være effektiv og lykkes, selv ved tider når virksomheten og miljøet rundt deg er i endring? Da er det viktig at du viser interesse for å rekruttere de rette menneskene så vel som å fokusere på effektiv personell planlegging. Vi har samlet sammen 20 års erfaring bemanningsløsninger. Hva er utfordringene, hvordan fungerer det i praksis og hva er fordelene?

Whitepaper: Fordeler med bemanning

Vil du vite mer?

Vil du som arbeidsgiver lære mer om hvordan du kan attrahere young professionals og utvikle et employe brand som virkelig engasjerer og skaper tilhørighet? Last ned vår rapport og få god innsikt i trender, tips og triks som kan hjelpe deg som leder å forbli konkurransedyktig i jakten på talentene.

Del artikkelen