Vi frigjør din tid

Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse rundt det å forene rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid. Tenker du eller noen i din bedrift å ansette eller leie inn personer i år? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kontakt oss

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet.

The Hunt: Årets Rekrutteringsbyrå 2017

Hvorfor Academic Work?

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Den riktige tiden å hente inn en medarbeider kan være i hektiske perioder, under organisasjonsendringer eller når du har behov for midlertidig arbeidskraft. Da sørger vi for at du får den rktige medarbeideren – akkurat når du trenger den.

Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid er best for deg. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, har vi lang erfaring i faget og kan tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd.

20 år i bransjen gir deg og dere trygghet i vårt samarbeid.

Academic Work har flinke og behagelige folk å jobbe med. De har en strukturert og effektiv prosess med gode verktøy. Kvalifiserte ressurser var veldig relevante for oss.

Kundekontakt, Infocom Group AS

Del artikkelen