Vårt tilbud

Hvert personalbehov er unikt og behovet for ansatte varierer. Dette kan være et plutselig og kortsiktig behov eller et behov for å sikre dine strategiske ferdigheter på lengre sikt. Vi hjelper deg uavhengig av ditt behov, deltid eller heltidsansatte, bemanning eller rekruttering.

Kontakt oss

Ansett en konsulent på innleie

Når du leier personell vil vi være arbeidsgiver og medarbeideren ansattes i Academic Work. Det er dette som er bemanning. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging.

Les mer om bemanning

Attrahere og rekruttere medarbeidere

Hvis ditt ressursbehov er mer langsiktig, kan rekruttering være den rette løsningen for deg. Rekruttering handler ikke bare om å dekke et behov. Det er også en mulighet til å utvikle organisasjonen og bringe inn ny energi, kompetanse og ferdigheter. Våre rekrutteringskonsulenter er erfarne og ansvarlige for hele rekrutteringsprosessen til du som kunde finner den rette medarbeideren.

Les mer om rekruttering

Kompetansebrist i selskapet?

Opplever din bedrift en kompetansebrist innen IT, teknologi eller digitalisering generelt? La oss presentere vår løsning.
Academy er søsterselskapet til Academic Work. Academy arbeider med intensiv utdanning i form av Accelerated Learning Programs. På 12 uker skreddersyr vi kompetansen bedriften din mangler. Gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team, utdanner vi IT-konsulenter. Vi har allerede hjulpet arbeidsgivere å rekruttere over 1000 kandidater.

Lær mer om Academy
Del artikkelen