Still the same - always changing

Du må satse for å vokse. Siden begynnelsen i 1998 har Academic Work satset igjen og igjen. Satset for å bli større. Vi har åpnet kontorer i nye land. Og vokst fra ett til fem selskaper.

La oss løse ditt bemanning og rekrutteringsbehov

Gjennom vår reise har vi hjulpet næringslivet med å ansette over 130 000 young professionals. Nå skal vi ta neste steg i en ny drakt. En drakt som ikke bare er bedre og sitter bedre, men holder også mer. Sammen med våre datterselskaper ønsker vi at flere mennesker skal vokse.

Hils på våre datterselskap!

Academy

Academy er et selskap som tilbyr intensiv utdanning basert på Accelerated Learning Programs. På 12 uker skreddersyr vi kompetansen din bedrift mangler. Hensikten er å forberede og utdanne mennesker med de rette evner og ambisjoner for nye utfordringer og ny karriere. Kursene holdes på heltid i 12 uker. Etter utdanning er ansettes konsulentene permanent og jobber på oppdrag hos ulike selskaper gjennom Academic Work.

Les mer om Academy

Happo

Happo er et moderne og brukervennlig rekrutteringsverktøy for arbeidsgivere. Happo passer for deg som ønsker å samle ordreforespørsler, kandidater, kommunikasjoner, intervjuer og andre saker relatert til en rekrutteringsprosess på ett sted, uansett om du bruker en eller flere leverandører. Med Happo er du fri fra en rotete GDPR-innboks eller et krevende regneark full av sensitiv informasjon.

Les mer om Happo

2018 - Academic Work skifter drakt!

Academic Work ble grunnlagt i 1998 i en kjeller på KTH. Noen år senere begynte utvidelsen, og vi bytte kjellerplassen til større lokaler og åpnet flere kontorer. I 2007-2008 etablerte vi oss i Norge, Danmark, Tyskland og Finland. I dag er vi etablert i seks markeder og har 26 kontorer. Vi har med andre ord vokst ut av vår drakt, derfor tar vi på en ny! Se opp for vår nye logo og uttrykk -vi lover at du vil se mye mer av dette i fremtiden!

Les mer om vår historie her

Young Professional Attraction Index

Hvert år gjennomfører vi i samarbeid med Kantar TNS en undersøkelse vi kaller Young Professional Attraction Index, YPAI. Målet er å hjelpe arbeidsgivere å forstå og skape relasjoner til en viktig målgruppe – young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Dette gjør vi gjennom å kartlegge hva young professionals ser etter i valget av arbeidsgiver. Rapporten gir forståelse for hvordan man som arbeidsgiver kan attrahere, rekruttere og utvikle både potensielle og eksisterende medarbeidere. Les mer om YPAI her

Kontakt oss

Så langt har vi gjennom 20 år hjulpet ledere og bedrifter i de aller fleste bransjer med å løse behov innen bemanning og rekruttering. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere har vi gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidens behov.

Del artikkelen