Sommerbemanning og ferievikarer

Sommer og ferie skal være en stressfri periode uten bekymringer. De færreste bedrifter holder stengt kun fordi det er sommer. Nettsiden må vedlikeholdes, varer må sendes ut og lønn må betales. Aldri før har arbeidsgivere hatt så store utfordringer for å dekke opp med ansatte gjennom sommeren. Har du allerede planlagt sommerferie? Hvorfor vente med bemanningen? Sørg for at du har de rette ansatte på plass og nyt en stressfri ferie.

Kontakt oss i dag

Deltidsansatte er de beste sommervikarene?

Sommeren betyr for mange ferietid og ferieavvikling, men i et allerede utfordrende arbeidsmarked kan det bli enda vanskeligere å tiltrekke seg sommervikarer. Ved å tilby fulltidspersonale ferie når de ønske, blir det mer og mer utfordrende om det ikke finnes deltidsansatte som kan tre inn. Deltidsansatte kan hjelpe til i løpet av en lengre periode – istedenfor å ha bare ansatte i løpet av sommeren

Les mer om sommer- og deltidsansatte

Mange bedrifter har utfordringer med å tiltrekke seg den arbeidskraften de trenger. Å satse på deltidsansatte som er helt i starten av karrieren kan være det smarteste steget for å løse dagens behov og for å være en attraktiv arbeidsgiver i morgen!
-Mats Furulund, Head of Operations

Norges største nettverk av young professionals

Enten om du som arbeidsgiver har en sjenerøs eller stram feriepolitikk, er det ofte behov for ekstra ansatte for å sikre langsiktig kompetanse på sikt. Gjennom oss i Academic Work får du kontakt med young professionals – ambisiøse og resultatorienterte medarbeidere. Enten du har et midlertidig behov eller ønsker fast ansettelse på sikt, finner vi talentet du ønsker.

Del artikkelen