Rekrutteringsbyrå i Trondheim

Academic Work er et bemanning og rekrutteringsbyrå med over 20 års erfaring. Vårt kontor i Trondheim ligger ved Nidelven på Nedre Bakklandet rett ved Bakke Bru, nær både byen og kollektivtransporten. Med over 35 000 ansettelser hjelper vi din bedrift med å finne din neste medarbeider.

Kontakt oss

Academic Work er et rekrutteringsbyrå med lang erfaring

I dagens arbeidsmarked er konkurransen om attraktive profiler hard, det finnes sjeldent tid til å håndtere rekrutteringsprosessen internt og det kan være en stor utfordring å komme i kontakt med kandidater som sitter på kompetanse og erfaring. Våre rådgivere er eksperter på young professionals og fagfeltet de rekrutterer til. Trenger du hjelp med rekruttering får du en rekrutteringsrådgiver som spesifikt jobber med fagområdet du trenger kompetanse – enten det er IT, teknologi, juss, økonomi, salg, markedsføring eller kundservice.

Har du behov for et rekrutteringsbyrå i Trondheim?

Gjennom vår tid som rekruttering- og bemanningsselskap har Academic Work ekspandert til flere land, og i Norge har vi kontorer i Oslo og Trondheim. Dette fordi vi ønsker å nå ut til studentene der de er, i 2010 åpnet vi vårt kontor i Trondheim. Med et stort og variert studentmiljø er Trondheim på mange måter Norges studenthovedstad. Vi er eksperter på målgruppen vår young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Det er denne målgruppen som sitter på den ferskeste kunnskapen innenfor sitt fagområde og er en svært ettertraktet målgruppe.

Del artikkelen