Rekrutteringsbyrå i Oslo

Gjennom over 20 år og 35 000 ansettelser har vi i Academic Work blitt eksperter på rekruttering av målgruppen young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Vårt rekrutteringsbyrå i Oslo har både nettverket og ekspertisen til å finne din neste medarbeider. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og sammen med deg kartlegger vi ditt behov.

Kontakt oss

Bruk Academic Work som rekrutteringsbyrå

Konkurransen om attraktive kandidater i dagens arbeidsmarked er hard, det finnes sjeldent tid til å håndtere rekrutteringsprosessen internt og det kan være en stor utfordring å komme i kontakt med kandidater som søker jobb. Når du velger å la oss hjelpe deg med din rekruttering får du tilgang til vårt store nettverk av young professionals. I hvilke tilfeller det blir engasjert eksternt rekrutteringshjelp, varierer fra bedrift til bedrift. Noen av fordelene bedrifter pleier å trekke frem, er at det gir dem mer tid til deres egen kjernevirksomhet og at vi er dyktige på å identifisere talenter, noe som minimerer feilansettelser.

Har din bedrift behov for hjelper til rekruttering i Oslo?

Gjennom vår tid som rekruttering- og bemanningsselskap har Academic Work ekspandert til flere land, og i Norge har vi kontorer i Oslo og Trondheim. Dette fordi vi ønsker å nå ut til studentene, der de er. Målgruppen vår, young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere mener vi er et godt valg for deg og din bedrift. Dette er en ettertraktet målgruppe som sitter på den ferskeste kunnskapen innenfor sitt fagområde, samtidig som det er young professionals som skal vidreføre bedriften når dagens ansatte går av med pensjon.

Skal du ansette ny medarbeider i Oslo?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01. Holder du til i Trondheim og omegn? Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg i Trondheim.

Del artikkelen