Personalutleie

Personalutleie er et ord som iblant anvendes for å beskrive bemanning. Personalutleie er tjenesten som innebærer at et bemanningsbyrå ansetter en person, som deretter arbeider som konsulent og leies ut til en spesifikk stilling i en bedrift. Det er en smidig løsning når en bedrift raskt trenger å fylle en stilling, eksempelvis ved arbeidstopper, sykmeldinger eller for å dekke opp for andre personalendringer. Bedriften får riktig kompetanse på riktig plass og kan i stedet fokusere på sin kjernevirksomhet.

Bemanning gjennom Academic Work

Bemanning er en fleksibel løsning som åpner muligheten for at bedriften selv kan styre når de trenger hjelp og i hvilken utstrekning konsulenten skal jobbe. Innen rekrutteringen settes i gang, setter man sammen opp en kravprofil der både ønskede kvalifikasjoner for stillingen og personlige egenskaper (kompetanse) inkluderes. Senere tar vi hånd om annonsering i vårt nettverk av young professionals, utvalg og intervjuer. Vi er med gjennom hele den kompetansebaserte rekrutteringsprosessen, men bedriften tar selvsagt den endelige beslutningen om hvilken konsulent som får oppdraget.

Rekruttering

Vi tilbyr også tjenester innenfor rekruttering. Rekruttering er en mer langsiktig løsning og innebærer at vi tar hånd om alt som gjelder rekrutteringsprosessen. Når sluttkandidaten er valgt, ansetter imidlertid bedriften selv medarbeideren direkte og fungerer senere som arbeidsgiver. Academic Work blir en rekrutteringspartner gjennom hele prosessen og kvalitetssikrer stegene for å finne riktig medarbeider til hver enkelt bedriftskunde. Les mer om våre tjenester innenfor rekruttering.

Avtaler og priser for personalutleie

Det er selvsagt viktig for oss at tjenestene innen personalutleie går riktig for seg. Academic Work er et autorisert bemanningsbyrå og vi følger gjeldende kollektivavtaler. Vi vil at det skal være trygt å være både kunde og medarbeider hos oss og er nøye med å følge opp ansvaret vi har som arbeidsgiver for våre konsulenter. Prisen for hver enkelt personalutleie er basert på bedriftens behov og kompetansen og lønnen som konsulenten har. Vi tilpasser personalløsningene våre til det du etterspør, og prissettingen skjer som følge av dette.

Del artikkelen