Ser du etter den perfekte medarbeideren?

På denne tiden av året er det vanskelig å unngå hjerter og blomster og konstante påminnelser om å finne den perfekte motparten. Det samme gjelder innen rekruttering – vi vet hvor vanskelig det kan være å finne den perfekte medarbeideren. Ingen rekrutteringsprosess er den samme, men hver prosess har en fellesnevner - kompetanse og tid. Vi er stolte over å alltid finne den rette og vi gjør det raskt. Våre rekrutteringskonsulenter ser alltid utover kandidatens CV og ferdigheter til også å finne de rette personlige egenskapene til bedriften.

Kontakt oss

Hvorfor Academic Work?

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Den riktige tiden å hente inn en medarbeider kan være i hektiske perioder, under organisasjonsendringer eller når du har behov for midlertidig arbeidskraft. Da sørger vi for at du får den rktige medarbeideren – akkurat når du trenger den.
Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid er best for deg. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, har vi lang erfaring i faget og kan tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd.

Bemanningsløsninger

Når du leier personell vil vi være arbeidsgiver og medarbeideren ansattes i Academic Work. Det er dette som er bemanning. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging.
Les mer om fordelene ved å bruke våre bemanningsløsninger her.

Rekruttering

Hvis ditt ressursbehov er mer langsiktig, kan rekruttering være den rette løsningen for deg. Rekruttering handler ikke bare om å dekke et behov. Det er også en mulighet til å utvikle organisasjonen og bringe inn ny energi, kompetanse og ferdigheter. Våre rekrutteringskonsulenter er erfarne og ansvarlige for hele rekrutteringsprosessen til du som kunde finner den rette medarbeideren.
Les mer om fordeler med rekruttering her.

Del artikkelen