Velkommen til YPAI 2021

Vi ønsker deg en varm velkommen til lanseringen av undersøkelsen Young Professional Attraction Index 2021! Hvert år undersøker vi hva young professionals verdsetter mest når de skal velge arbeidsgiver. Denne undersøkelsen gjør det enklere å forstå, attrahere og utvikle morgendagens arbeidskraft.


Undersøkelsen som hjelper deg å bli en mer attraktiv arbeidsgiver

Lurer du noen gang på hvordan du skal attrahere morgendagens arbeidstakere? Og hvorfor noen arbeidsgivere blir ansett som mer attraktive enn andre? Vi har spurt young professionals hva de mener er viktigst når de skal velge arbeidsgivere. Meld deg på og få med deg resultatet!

Når: 28.september

Hvor: Digital presentasjon

Tid: kl. 09:00 - 10.00


YPAI gir deg innsikt i:

  • De 10 viktigste egenskapene young professionals verdsetter mest når de skal velge arbeidsgiver.
  • De 50 mest attraktive arbeidsgiverne i Norge.
  • Trender og konklusjoner sammenlignet med tidligere undersøkelser.
  • Hvordan attrahere fremtidige og nåværende ansatte.

Book en skreddersydd presentasjon

Våre YPAI-spesialister kan presentere YPAI-resultatene etter ditt behov. Ønsker du å booke en skreddersydd presentasjon for deg og dine kolleger, kan du gjøre det på denne siden.

Mer om YPAI

Undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) er en studie som er utviklet i samarbeid med Kantar TNS, og har blitt et nødvendig supplement til selskaper og organisasjoner som ønsker å lære mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Du kan lære mer om YPAI og gjennomføringen av undersøkelsen ved å følge denne lenken, eller ta kontakt med oss på ypai@academicwork.no.

Del artikkelen