Behov for ny medarbeider?

Å få på plass en ny medarbeider kan i mange tilfeller bety å få inn ny energi, ny kunnskap og nye tanker. Det vi jobber med i praksis er energien, kraften og viljen som driver mennesker fremover. Når du har behov for en ny medarbeider vil vi, i tillegg til å finne personer med rett kompetanse, finne personer med den energien, kraften og viljen som skal til for å kunne utvikle bedriften ytterligere.

Kontakt oss

Solid erfaring

I Academic Work har vi lang erfaring med å hjelpe våre kunder med å finne nye medarbeidere innenfor de aller fleste områder og bransjer. Vi treffer vår målgruppe allerede tidlig i deres studier og har gjennom tiden lært oss mye om hva denne gruppen ønsker når de skal starte i ny jobb, enten det er som ansatt via oss eller som fast medarbeider hos dere.

Våre kandidater er young professionals og med det mener vi studenter og nyutdannede med noen års arbeidserfaring. Vi opplever at noe denne gruppen har til felles er energi, utviklingsvillighet og høye ambisjoner. I samarbeid med deg setter vi sammen den rekrutteringsprosessen du ønsker, og setter oss som mål om å bli ditt førstevalg når du velger ditt bemanning- og rekrutteringsselskap.

Trygt og effektivt

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss. Som et av de første bemanning- og rekrutteringsselskapene kan vi skilte med å være Revidert arbeidsgiver. Det er vi stolte av.

20 år i bransjen gir deg og dere trygghet i vårt samarbeid. The Hunt: Årets Rekrutteringsbyrå 2017 og 2018

Når behovet melder seg

Når du arbeider sammen med oss, kommer du i kontakt med og lærer å kjenne young professionals. Samtidig tar vi oss av ansvaret for prosessen og fungerer som et formidlende mellomstadium, hvor vi kan finner ut av hva kandidatene attraheres av. Hvilke profiler skal dere ansette? Hvilke utfordringer har din bedrift? Kontakt oss idag for en prat om rekruttering, vikariater eller andre behov dere har.

Del artikkelen