Medarbeiderutvikling

Alle bedrifter bør jobbe med medarbeiderutvikling, ikke bare for å attrahere nye medarbeidere, men også for å kunne utvikle, utfordre og motivere eksisterende ansatte. Det å kunne se utviklingsmuligheter på arbeidsplassen er viktig for arbeidstakeren og et must for å beholde personalet. Så hvordan kan bedriften jobbe med medarbeiderutvikling?

Identifiser hvilken kompetanse din bedrift trenger for fremtiden

Verden forandres stadig og vi trenger å tilpasse oss for å henge med i utvikling. Vi hjelper deg å finne riktig kompetanse, til rett sted, til rett tid – uansett om bedriften har et kortsiktig eller langsiktig behov. De fleste bedrifter har en forretningsplan, men har dere en People Plan? I People Plan setter dere strategien for hva dere trenger å gjøre i dag for å ha riktig kompetanse på plass i fremtiden.

Last ned guide

Bli en mer attraktiv arbeidsgiver

Når dere har identifisert hvilken kompetanse dere behøver er neste steg å finne personene som har disse egenskapene. Hvert år gjennomfører vi undersøkelsen YPAI (Young Professional Attraction Index) der vi kartlegger hva som er viktigst for young professionals når de skal velge arbeidsgiver. Hvilke bedrifter vil de helst jobbe for, og hva verdsetter de mest hos en arbeidsgiver? Last ned våre rapporter for å finne svaret.

Last ned rapporter

Styrk ditt employer brand med YPAI

YPAI har blitt et viktig verktøy for bedrifter som ønsker å lære mer om young professionals. Vi har undersøkt fem ulike bedrifter. Hva gjør de for å skille seg ut fra mengden? Hvordan jobber de med employer branding? Bla gjennom casestudiene og lær hvordan du kan bygge et sterkere employer brand med YPAI.

Selskapene du kan lære fra er:

  • DNV
  • Nordea
  • AFRY
  • Konecranes
  • Northvolt
Les casestudiene

Skap en god digital onboardingprosess

Med en bra onboardingprosess skaper dere forutsetninger for at deres nye medarbeidere skal bli godt kjent med bedriften, at de skal komme kjapt inn i ny rolle, og at de skal forstå og ta del i bedriftskulturen. Kommunikasjon og tydelighet er to viktige faktorer for deg som leder medarbeidere fra hjemmekontoret. Vi gir deg våre beste tips digital onboarding.

Last ned guide til digital onboarding

Godt lederskap – nøkkelen til suksess

Vår årlige YPAI-undersøkelse viser at «godt lederskap» er en av de viktigste egenskapene når young professionals skal velge arbeidsgiver. Som leder har du stor innflytelse og påvirker for eksempel det sosiale arbeidsmiljøet, graden av fleksibilitet og den ansattes arbeidsoppgaver. Men hva skal du som leder fokusere på for å attrahere og engasjere morgendagens talenter? Dette kan du lese mer om i vår rapport, «Godt lederskap – nøkkelen til suksess».

Last ned rapport
Del artikkelen