Økt behov for konstruktør - vi hjelper deg med bemanning og rekruttering

Den tekniske utviklingen skjer stadig raskere. Dette innebærer at det er større behov for ny kunnskap og riktig kompetanse enn noen gang. Dyktige konstruktører hjelper bedrifter med problemløsning og til å utvikle seg fremover, og det å ha riktig medarbeider på plass er en avgjørende faktor for dagens arbeidsgivere. Academic Work hjelper bedriften din med bemanning og rekruttering innenfor bransjen og finner frem til en løsning som er skreddersydd etter ditt behov.

Hvorfor velge Academic Work til bemanning eller rekruttering av konstruktører?

Konstruktører har et komplisert arbeid som krever stor tolmodighet, kreativitet og lidenskap. Konstruktører hjelper bedrifter til å løse problemer og er viktige i prosjekter for å skape holdbare og effektive løsninger. Trenger bedriften din en byggingeniør eller CAD-konstruktør på heltid eller deltid? Våre erfarne rekrutterere hjelper deg gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Det er i dag stor konkurranse på markedet for å få tak i de dyktigste ingeniørene. Gjennom vårt store nettverk av young professionals og erfaring innen bemanning og rekruttering som vi har opparbeidet over mange år, hjelper våre dyktige rekrutterere bedriften din til å finne riktig person til riktig sted.

Bemanning eller rekruttering skaper fleksible og stabile løsninger som bedriften din trenger og skreddersys akkurat etter ditt behov.

Les mer om rekrutteringsprosessen vår.

Vår kunnskap innenfor bransjen

Et av våre største forretningsområder, som vi bemanner og rekrutterer personale til, er tekniske tjenester. Nøkkelen til en god rekrutteringsprosess er utenom at den er vel gjennomført at man har kjennskap innenfor bransjen. Hvilken kompetanse finnes på markedet? Hvilken type kompetanse søker bedriftene etter? Gjennom å avklare akkurat hva din bedrift trenger hjelp til, skaper vi en forståelse for det spesifikke behovet for kompetanse som eksisterer og finner frem til en løsning som passer for akkurat deg. Våre rekrutterere er eksperter innen sine respektive forretningsområder og har mange års erfaring i å ansette tekniske stillinger.

Noen stillinger vi tidligere har hjulpet bedrifter å ansette

Hvorfor er young professionals viktige innenfor konstruktørstillinger?

Academic Work har siden begynnelsen fokusert på målgruppen young professionals. Young professionals er studenter og nyutdannede som er i starten av sin karriere og er en viktig målgruppe å bygge relasjoner til for bedriftene. Det er disse personene som kommer til å ta over når neste generasjon går ut i pensjon. Grunnen til at denne målgruppen blir ekstra viktig innen ulike ingeniøryrker er den stadige utviklingen. Young professionals kommer inn med den nyeste kunnskapen på markedet og en driv som kommer bedriften din til gode. Vi tror den sterke tekniske interessen sammen med de høye ambisjonene som young professionals har vil bli avgjørende for mange bedrifter i fremtiden. Velger du å samarbeide med oss på Academic Work om bemanning eller rekruttering så gir vi deg tilgang til vårt store nettverk av young professionals.

Del artikkelen