Hvorfor velge Academic Work?

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid er best for deg. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, har vi lang erfaring i faget og kan tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd.

Kontakt oss

1. Du får tilgang til vårt nettverk av young professionals.

Vi har et unikt nettverk med over 63.000 norske young professionals. Etter over 12 års erfaring med rekruttering og bemanning av young professionals i Norge har vi opparbeidet god kunnskap om målgruppen, hva som motiverer deg og hva de ser etter i en arbeidsgiver. Les mer om målgruppen young professionals.

2. Vår kompetansebaserte rekrutteringsprosess sørger for at du ansetter rett person.

Vi tror på kombinasjonen av faglig bakrunn og kunnskap i kombinasjon med personlige egenskaper er nøkkelen for å rekruttere medarbeidere som vil levere, trives og bli værende i selskapet. Vår rekrutteringsprosess Vår rekrutteringsprosess er derfor bygget for at vi skal avdekke kandidatens personlige egenskaper, kompetanse og gi oss en indikasjon på fremtidig atferd og arbeidsprestasjon.

3. Vi er stolte av å være Revidert Arbeidgiver

I Academic Work er vi opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer for å sørge for at alle parter har en god opplevelse av samarbeidet. Det skal være trygt å samarbeide med oss. Les mer om revidert arbeidsgiver her.

4. Vi tror på det vi gjør og vi tror på young professionals

Over 150 000 young professionals har startet sin karriere hos Academic Work. Dette er en målgruppe med stort potensiale og vi gjør alt vi kan for å hjelpe våre kunder med å ansette de riktige personene!
150
tusen young professionals har startet sin karriere med oss
22
års erfaring med bemanning og rekruttering av young professionals
379
millioner euro i omsetning i 2019

Når skal du benytte våre rekruttering- og bemanningstjenester?

Å ansette en young professional på midlertidig basis kan være en god løsning for å styrke ditt team i en tid med høy arbeidsbelastning eller når det er store arbeidstopper i prosjekter, men også til vikariater under foreldrepermisjon eller ved langtidssykdom. Når du benytter våre bemanningsløsninger kan du velge mellom å leie inn en ressurs på heltid eller deltid.

Det kan også være nødvendig å rekruttere en ny medarbeider, men kanskje du verken har tid eller kompetanse til å gjennomføre en god rekrutteringsprosess. Her kan vi hjelpe deg hele eller deler av rekrutteringsprosessen.

Les mer om våre tjenester

Våre kompetanseområder

Alle våre rekrutteringsteam er spesialiserte i ulike kompetanseområder som IT, teknologi, markedsføring, økonomi, kundeservice, logistikk og mye mer. For å finne ut mer, velg kompetanseområdet som du trenger nye medarbeidere til nedenfor og lær mer:

Skal din bedrift ansette nye medarbeidere? Kontakt oss

Har din bedrift personalbehov? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 230 09 070

Er du en kandidat og leter etter en jobb? Her finner du alle våre ledige stillinger. Hvis du har andre spørsmål, kan du sende en epost til info@academicwork.no eller se på vår FAQ side her. Du kan dessverre ikke søke jobb eller komme i kontakt med en av våre rekrutterere gjennom dette skjemaet.

Del artikkelen