Har du mottatt en kundeundersøkelse fra oss?

Vi sender ut spørreundersøkelser med jevne mellomrom for å samle inn våre kunders erfaringer og tanker, og for å se om det er noe med vårt arbeid som vi kan forbedre.

Vi i Academic Work leter stadig etter flere måter vi kan utvikle vår virksomhet på. Vi i Academic Work leter stadig etter flere måter vi kan utvikle vår virksomhet på.

Ved å gjennomføre vår kundeundersøkelse får vi muligheten til å utvikle våre tjenester til deg. De korte undersøkelsene gir oss innsikt i hva vi gjør bra og hva vi kan gjøre bedre. Det er høyt verdsatt og verdifullt for oss å være klar over alles erfaringer og meninger. Ved å bruke disse svarene kan vi deretter utvikle vår virksomhet slik at den bedre samsvarer med de erfaringene, ønskene og forventningene som etterspørres fra våre kunder. Vi ønsker å være enhver kundes førstevalg, og dine innspill er avgjørende for å nå dette målet.

Du kan lese mer om kundeundersøkelsene Academic Work gjennomfører i samarbeid med MarketDirection her.

Vi sender ut to ulike kundeundersøkelser med MarketDirection:


Trygt og sikkert å dele dine meninger

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du svarer på en spørreundersøkelse og at du er klar over at den er fra oss. Vi samarbeider med MarketDirection for å sende undersøkelsene. MarketDirection er vår persondatabehandler, og de administrerer utsendelser og undersøkelsesresultater. Vi, så vel som MarketDirection, er forpliktet til å følge alle forskrifter fastsatt i GDPR.

Del artikkelen