Godt lederskap – nøkkelen til suksess

Hvordan bli en leder som dyktige og ambisiøse mennesker faktisk vil jobbe for? Hvordan bygge et employer brand som virkelig engasjerer og skaper en følelse av tilhørighet? Vi har samlet noen av de viktigste innsiktene og trendene, tips og triks som kan hjelpe deg som leder (og kanskje også din egen leder) med å forbli konkurransedyktig i jakten på nye talenter.


Last ned


Rapporten «Godt lederskap – nøkkelen til suksess» tar for seg emner som:

  • De karaktertrekkene ved gode ledere som young professionals ønsker seg
  • Hvordan bygge et engasjerende employer brand
  • Do’s & don’t for en effektiv tilbakemeldingskultur
  • EDI: Likestilling, mangfold og inkludering
  • Post-pandemiske trender
  • Bedriftskultur og hva det egentlig betyr
  • Hjemmekontor og fremtidens kontorlandskap

Formatet er lekent og består av mye infografikk. Du vil finne både to-do lister for ledere, dypdykk i globale megatrender og mange tankevekkere for deg som ønsker å lære mer om employer branding i 2020-årene.

Med andre ord handler denne rapporten i det fulle og hele om én ting: å lede young professionals i den virkeligheten vi ser i dag og i fremtiden. Vi håper du liker den og finner informasjonen nyttig!

Leadership is Key

YPAI 2020 x 4

Årets utgave av Young Professional Attraction Index, YPAI, består av fire ulike rapporter. Last ned rapportene eller og la dem hjelpe deg med å bli en enda mer attraktiv arbeidsgiver.

1. De mest attraktive arbeidsgiverne: De 50 mest attraktive arbeidsgiverne i følge young professionals i Norge
2. Viktigst ved valg av arbeidsgiver: De viktigste egenskapene young professionals ser etter når de velger arbeidsgiver
3. Hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver: Analyse av resultatene og en oppsummering av hvordan du kan bli en mer attraktiv arbeidsgiver for young professionals
4. YPAI International: Sammenligner resultatene fra 6 ulike land og ser på noen spennende likheter og overraskende ulikheter.

Young Professional Attraction Index

Undersøkelsen Young Professional Attraction Index (YPAI) har blitt et nødvendig supplement til selskaper og organisasjoner som ønsker å lære mer om morgendagens arbeidstakere - young professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. YPAI gjennomføres en gang i året i samarbeid med Kantar TNS og har som mål å gi forståelse for hvordan attrahere, rekruttere og utvikle morgendagens arbeidstakere.

Les mer om undersøkelsen her
Del artikkelen