Vi hjelper deg med bemanning

Våre tjenester

Trenger dere å leie inn personell? Vi kan bemanning! Behovet for personell varierer og rett tid å leie inn en konsulent kan for eksempel være ved arbeidsstopper, organisasjonsendringer, ansettelsesstopp eller ved vikarbehov. Vi sørger for at du får rett person på rett sted når du trenger det – og i mellomtiden kan du fokusere på alt annet!

Kontakt oss

Når er det behov for bemanning?

Bemanning er et felles navn for å leie inn medarbeidere og kompetanse. Kanskje selskapet du jobber i står overfor et generasjonsskifte i avdelingen, en stor ekspansjon eller en uventet ledig stilling – da kan en bemanning være den rette løsningen. Våre rekrutteringseksperter driver hele rekrutteringsprosessen, og sammen velger du hvilken konsulent(er) som passer for stillingen. Konsulentene ansettes av Academic Work som tar arbeidsgiveransvaret.

Kostnadseffektivt og fleksibelt

En av de mange fordelene med bemanning er kostnadseffektivitet. Du betaler kun for de timene du behøver konsulenten. Det er også den mest fleksible ressursløsningen ettersom bemanning gjøres ved behov – som for eksempel ved en arbeidstopp eller ferie. Altså en god løsning for arbeidsgivere som ønsker å holde de faste kostnadene nede.

Tidsbesparende og treffsikkert

Å rekruttere nye medarbeidere kan være en tidkrevende prosess. Du bør bestemme en kravprofil, skrive en stillingsannonse, gjennomføre intervjuer og ta beslutninger underveis. Vi hjelper deg slik at du har tid til å fokusere på de andre arbeidsoppgavene dine. Det er heller ikke alltid så enkelt å finne rett medarbeider, spesielt med tanke på at det aldri før har vært så høy konkurranse om kvalifisert arbeidskraft. Vi har over 20 års erfaring med bemanning og rekruttering og hjelper deg med å identifisere fremtidige talenter og minimere risikoen for feilrekruttering gjennom vår strukturerte og kompetanseorienterte rekrutteringsprosess.

Les mer om rekrutteringsprosessen her.

Personalansvar og utvikling

Når du benytter deg av en bemanningsløsning vil vi være arbeidsgiver og medarbeideren ansattes i Academic Work. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre for deg. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging.

Kontakt oss i dag

Skreddersydde bemanningsløsninger

Sammen med deg velger vi den løsningen som er best for å dekke ditt behov, og som ligger til grunn for at du skal bli fornøyd med prosessen. Vi kan sammen med deg skreddersy den løsningen du ønsker for din bemanning, enten det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse. Noe som er felles for samtlige stillinger er vår grundige og godt gjennomtenkte prosess. Gjennom lang erfaring vet vi hva som kreves for at du som kunde får rett kandidat til ditt behov, til rett tid. Les om fordelene med bemanning her.

«Iwmac har stor vekst og i tillegg stor variasjon av arbeidsmengde etter sesong. Jeg bruker alt for mye tid og kostnader ved å legge ut jobb annonse selv og vurdere en stor mengde med søknader og spørsmål. Med Academic Work trenger jeg bare å ta kontakt når jeg har et behov for bemanning. De vet hva jeg trenger og etter noen dager er både annonse lagt ut og jeg får oversendt oversikt på de mest passende kandidatene som de allerede har forhåndsintervjuet. Academic Work er solide og seriøse. Vi har brukt de i flere år og har vært svært fornøyd. De har stor eierskap til sin jobb og setter seg godt inn i våre behov.» – Roar Thonstad, Operation Manager
iwmac

Vi hjelper til med bemanning innen en rekke ulike forretningsområder.

Alt fra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg! Kontakt oss direkte eller les mer om det området du ønsker å bemanne innen:

Skal din bedrift ansette nye medarbeidere? Kontakt oss

Har din bedrift personalbehov? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 230 09 070

Er du en kandidat og leter etter en jobb? Her finner du alle våre ledige stillinger. Hvis du har andre spørsmål, kan du sende en epost til info@academicwork.no eller se på vår FAQ side her. Du kan dessverre ikke søke jobb eller komme i kontakt med en av våre rekrutterere gjennom dette skjemaet.

Del artikkelen