Få JavaScript-kompetansen du trenger

Siden 2015 har AW Academy tilbudt opplæring i ulike fagområder basert på læringsformen Accelerated Learning, for å håndtere arbeidsmarkedets kompetansemangel. Vi starter nå vårt tredje JavaScript-program, og ønsker å gi deg muligheten til å reservere en eller flere av våre dyktige JavaScript-konsulenter til din bedrift.

Våre 12-ukers programmer skaper jobbklare konsulenter som sitter på både de myke og harde ferdighetene som trengs for å utmerke seg i deres nye karriere. Konsulentene uteksamineres 25.februar i 2022. Vi har et begrenset antall deltagere i dette programmet, så dersom du trenger en Junior IT-konsulent med JavaScript-ferdigheter, kan du kontakte oss for å reservere en konsulent på forhånd.

Om JavaScript-programmet til AW Academy

Programmet har en praktisk tilnærming, slik at kandidatene får en nær tilknytning til arbeidslivet. Deltagerne får kompetanse på flere områder, inkludert programmering, brukeropplevelser og bransjekunnskap, ikke bare for å lykkes i sine nye roller, men for å være fleksible nok til å kunne tilpasse seg selskapets behov. Nyutdannede vil bli kvalifisert til å jobbe som konsulenter i en rekke roller, som Frontend-utvikler, Full Stack JavaScript-utvikler, UX/UI-designer, o.l. For å sikre at kandidatene fullt ut har forstått kursinnholdet og kan bruke det i virkelige situasjoner, bruker vi en rekke vurderingsverktøy, som for eksempel:

 • Forhåndsbestemte læringsutbytte
 • Sjekkpunkter og spørrekonkurranser
 • Ukentlige selvrefleksjonsoppgaver
 • 1: 1 oppfølging

Du kan lese mer om AW Academys pedagogiske tilnærming her.

Kurset inneholder

 • Introduksjon til webutvikling inklusiv HTML 5, JavaScript, CSS 3
 • Hvordan sette opp ditt eget utviklingsmiljø for webutvikling med NodeJS
 • Brukervennlighet og UX
 • Introduksjon til front-end biblioteket Bootstrap
 • JavaScript rammeverket React
 • Introduksjon til SQL for arbeid med relasjonsdatabaser og NoSQL-databasen MongoDB
 • Webteknologi som AJAX og dataformatet JSON
 • Hvordan skape og benytte REST API’er til webtjenester
 • Agilt teamarbeid etter utviklingsmetoder som SCRUM og Kanban

«Academic Work tester kandidatene før de får plass på AW Academy, dermed sikres egenskaper som samarbeid, lærevillighet og evne til å tilegne seg nye ting raskt, noe som er viktig i et langsiktig perspektiv i IT-bransjen. AW Academy har sikret oss medarbeidere med et bra utgangspunkt til å lære mer. De er sultne, de lærer raskt og bidrar med ny og spennende kultur. De har andre refleksjoner og er flinke til å stille spørsmål, noe som igjen hever kompetansen i teamet.» - TERJE AAS HØIÅS, PAYEX

Vår utvelgelsesprosess

Hver kandidat blir nøye undersøkt ved å bruke en blanding av tester. Dette gjør vi for å bedre forstå deres personlighet og vurdere ferdigheter som logikk og kritisk tenkning. Vi kombinerer dette med vår kompetansebaserte intervjuteknikk og tradisjonelle rekrutteringsprosesser. Store ambisjoner, kognitivt resonnement, smidighet og pålitelighet, er bare noen av egenskapene vi ser etter hos våre kandidater. Denne prosessen gir oss grunnlaget for å legge til tekniske og myke ferdigheter, som for eksempel forretningstankegang, selvledelse og time management, og gjør oss i stand til å skape potensialrike og jobbklare konsulenter som kan vokse sammen med din bedrift.

Forhåndsbook din konsulent i dag

Hvorfor velge en konsulent fra AW Academy

Det som skiller AW Academy fra andre treningsprogrammer, er at vi vet at tekniske ferdigheter ikke er den eneste nøkkelen til suksess. For at våre konsulenter virkelig skal lykkes med å tilføre verdi for våre kunder, må vi sørge for at vi velger de riktige menneskene. Våre kurs er designet og undervist av bransjeeksperter med erfaring fra den virkelige verden, og som vet hvilke ferdigheter som trengs i dagens arbeidsmarked.
Med vår grundige utvelgelsesprosess sikrer vi at du får den rette personen til jobben. Vil du vite mer om AW Academys løsninger for utdanning, for eksempel skreddersydde forretningsklasser, partnerskapsprogrammer eller Re- & Upskilling? Les mer her eller kontakt oss direkte.

FAQ

Hva skjer etter jeg har valgt en kandidat fra programmet?
Kandidaten blir ansatt av Academic Work og deltar i et program som er arrangert av vårt søsterselskap AW Academy. Dersom du reserverer kandidaten på forhånd, sikrer du at du får den riktige personen for ditt behov. Etter endt utdanning jobber de som konsulenter i bedriften din i et drøyt år før de kan rekrutteres av deg som fast ansatt. De kan rekrutteres tidligere mot en ekstra avgift.

Hva koster det?
Som kunde betaler du bare for tiden og timene du ansetter konsulenten. Det er ingen kostnader knyttet til programmet eller oppstartskostnader for rekrutteringsprosessen. For mer informasjon om hvordan de kommersielle vilkårene ser ut, kan du ta kontakt med Academic Work.

Hvordan kan jeg være sikker på å få en konsulent som passer mitt firma?
Du har muligheten til å møte kandidatene for å sikre at du får en konsulent som passer deg og din bedrift.

Se vår FAQ for flere svar!

Del artikkelen