AW Academy – vi utdanner dine fremtidige medarbeidere

Vi tror at læring er nøkkelen til utvikling og vekst, derfor har AW Academy siden 2015 tilbudt Accelerated Learning Program – en tidseffektiv og kvalitetsrik intensivutdanning som ruster fremtidens arbeidstakere med riktig kompetanse.

Hva er AW Academy?

AW Academy tilbyr intensivopplæring innen ulike kompetanseområder basert på læringsformen accelerated learning. Deres mål er å forberede og utdanne mennesker med de riktige egenskapene og ambisjonene, slik at de kan starte en ny karriere. Vår visjon er å styrke individers kompetanse for å dekke kompetansebristen på arbeidsmarkedet. Gjennom skreddersydde programmer utdanner vi kandidater til bransjer som IT, teknologi og økonomi på kun 12 uker. Slik sørger vi og AW Academy for at bedrifter har tilgang til kompetanse på områder der det ellers kan være vanskelig å finne aktuelle kandidater.

Hvordan fungerer det?

Academic Work er ansvarlige for rekrutteringsprosessen og deltakerne i programmene* ved AW Academy. Etter fullført utdanning blir kandidatene ansatt som konsulenter i Academic Work, og jobber på vegne av våre kunder. Etter ett år har våre kunder muligheten til å ansette kandidaten på fulltid.

* Gjelder ikke re- og upskillingprogrammene (Corporate Training). Her er AW Academy ansvarlig i samarbeid med deg som arbeidsgiver.

Utdannelsen – praktisk læring i høyt tempo

På seks måneder rekrutterer og utdanner AW Academy kandidater som har de rette forutsetningene for å lykkes på områder som er vanskelig å finne kompetanse til. Vårt konsept er basert på bootcamp-metoden Accelerated Learning, som betyr praktisk læring i høyt tempo. Når kandidaten får konkrete og relevante oppgave, vil de få en tettere tilknytting til arbeidslivet. Dette sikres ved hjelp av profesjonelle AW Academy-lærere som er anerkjente eksperter på sine felt, og som har god erfaring i næringslivet. Les mer om Accelerated Learning.

AW Academys utdanningsløsninger

Åpne program

For deg som søker kompetanse innen IT, digitalisering eller teknologi.

Les mer og finn din kandidat

Re- og upskilling

For deg som vil bygge dine medarbeideres kompetanse.

Les mer om corporate training

Partnerskapsprogram

For deg som søker kompetanse innen et spesifikt system.

Book din kandidat

Skreddersydde kundeprogrammer

For deg som har et stort behov innen et kompetanseområde kan vi tilby skreddersydde kundeprogrammer. AW Academy vil samarbeide med deg i å lage et program med rundt 15 deltagere som er individuelt tilpasset dine og din bedrifts behov. På bare seks måneder rekrutterer og utdanner vi personer med de rette forutsetningene til å bli fremgangsrike og engasjerte medarbeidere, som kan bidra produktivt til din bedrift fra aller første dag. Ønsker du å vite mer om hva skreddersydde program er og om det passer din bedrift? Ta kontakt med oss for en uforpliktet samtale.

Kontakt oss

Løsningen på kompetansebristen

Opplever din bedrift en kompetansemangel innen digitalisering, IT eller teknologi generelt? På 12 uker utdanner vi kandidater gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. Vil du vite mer om hvordan det er mulig å skape en ny kompetanse på kun 12 uker? Last ned vår whitepaper her og lær mer om hvordan kompetansemangelen kan løses med intensiv utdanning.

Last ned whitepaper
Del artikkelen