Forhåndsbook din nye medarbeider innen Salesforce

AW Academy

I over 5 år har vi i Academic Work sammen med AW Academy utdannet fremtidens talenter. Hittil har over 1.800 personer gjennomført våre utdanningsprogrammer og realisert drømmen om en ny karriere.
For fjerde gang på rad har Academic Work og AW Academy slått seg sammen med Salesforce for å utdanne fremtidige Salesforce-eksperter. Innen kort tid starter vårt neste program og vi inviterer nå deg som arbeidsgiver til å forhåndsbooke en eller flere kandidater fra utdanningsprogrammet. Det er begrenset antall kandidater og de kan bli forhåndsbooket frem til april 2021.

Kontakt oss

Om utdanningsprogrammet

Under Academy for Salesforce-utdanningen vil studentene få opplæring og bli forberedt på å jobbe som applikasjonskonsulent, og vil da kunne bidra til å bygge en bro mellom selskapets operasjonelle avdelinger og IT. Utdanningsprogrammet kombinerer praktiske oppgaver som å oversette forretningsbehov til funksjonelle løsninger i plattformen, i tillegg til opplæring i business mindset og kommunikasjon. Denne kombinasjonen sørger for at kandidaten kan jobbe tett med virksomheten og med en god forståelse av forretningsprosessene og hvordan du kan maksimere effekten av Salesforce-implementeringen.

Utdanningsprogrammet vil fokusere på applikasjonene:

Kandidatene vil få følgende sertifiseringer:

Salesforce program

Er dette kompetanser dere trenger for å styrke deres team? Som arbeidsgiver kan du forhåndsbooke en eller flere kandidater fra programmet allerede nå. Kandidatene uteksamineres og er klare for å jobbe i oktober 2021.

Hvem er kandidatene?

Når vi rekrutterer AW Academy-kandidater velger vi ambisiøse personer med kognitive evner som passer inn i de respektive tekniske utdannelsesløpene. Kandidatene må ha evner, motivasjon og potensiale for fremtiden – dette prioriteres høyere enn CV og bakgrunn. Personene som blir valgt ut i rekrutteringsprosessen går så videre inn i et 12-ukers intensivt utdanningsprogram med klasseromsundervisning, hvor de får de grunnleggende ferdighetene som kreves for å jobbe med Salesforce.

Se videoen hvor en tidligere elev forteller om AW Academy Salesforce.

Les mer om Academy her

Spørsmål og svar (FAQ)

Hva innebærer det å forhåndsbooke en plass/kandidat?

Å forhåndsbooke en plass eller kandidat betyr at vi rekrutterer en deltager til programmet sammen med deg som kunde. Dere får være med oss gjennom rekrutteringsprosessen slik at vi sikrer at kandidatene har de egenskapene som er avgjørende for dere. De kandidatene dere velger vil bli ansatt som konsulenter i Academic Work og går utdanningen hos vårt søsterselskap AW Academy. Deretter starter de å jobbe som konsulenter hos dere før de så kan bli fast ansatt i deres selskap etter en forhåndsdefinert periode.

Hva koster det?

Som kunde betaler dere kun for den tiden kandidaten jobber hos dere, altså en timespris. Konstandene knyttet til utdanningen og rekrutteringsprosessen tar vi i Academic Work. For mer informasjon om vilkårene, ta kontakt med Academic Work for en uforpliktende prat.

Hvordan kan jeg være sikker på at vi får en kandidat som passer oss?

Om dere forhåndsbooker en kandidat får dere muligheten til å bli med på hele rekrutteringsprosessen og da kunne være med å velge kandidater som har de ferdighetene og egenskapene som trengs for å lykkes hos dere. Videre bidrar vi i Academic Work med vår ekspertise og kompetanse i rådgivende kapasitet gjennom utdanning og konsulentperioden for å sikre at utviklingen går som forventet. Vi kan vise til over 400 fornøyde kunder fordelt på Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Har du flere spørsmål? Kontakt oss i dag

Vil du lære mer om AW Academy?

Vil du lære mer om accelerated learning – og hvorfor det kan være det din bedrift trenger for å løse kompetansebristen? I dette korte webinaret svarer AW Academy på noen av de vanligste spørsmålene om accelerated learning og vår løsning.

15 minutters webinar om løsningen på kompetansebristen

Løsningen på kompetansebristen

I denne whitepaperen beskriver vi utfordringene vi står ovenfor i Europa når det kommer til kompetansemangel innen flere sektorer og vår løsning på denne utfordring. Hvordan kan AW Academy hjelpe deg og bransjen for å møte fremtidens kompetansebehov?

Last ned whitepaper

AW Academys utdanningstilbud

Vil du vite mer om AW Academys andre utdanningstilbud, skreddersydde klasser, partnerskapsprogram og re- og upskilling? Her kan du lese mer.

Les mer om AW Academy

Vil du vite mer om hvordan AW Academy kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med kompetanse fra AW Academy. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Er du kandidat og øsker å vite mer om hvordan du kan gå på et intensivkurs gjennom AW Academy? Les mer her.

Del artikkelen