Re- og upskilling – La dine medarbeidere tilegne seg nye ferdigheter

AW Academy

Behovet for ny kompetanse endrer ser raskere enn noensinne. For å bedre forstå hvordan og fremheve viktigheten av systematisk arbeid med å promotere kompetanseutvikling, tok vi en titt på vår egen jobbdata. Her er de mest etterspurte IT-ferdighetene fra 2001 til 2020 og hvordan vi kan hjelpe medarbeiderne våre med å tilegne seg ferdigheter som fremtidens utfordringer vil behøve.

Kontakt oss for å vite mer om reskilling og upskilling
Made with Flourish

Tjue år med data fra stillingsannonser innen IT forteller oss at kompetansebehovet har forandret seg drastisk over tid. Dagens digitalisering og AI-trender indikerer at vi er bare i starten av denne endringsprosessen. Kontinuerlig reskilling og upskilling av eksisterende medarbeidere vil være enda viktigere i fremtiden.

McKinsey Global Institute forutser at over 375 millioner mennesker må bytte karriere eller lære nye ferdigheter innen 2030. Det er her vår utdanningsleverandør AW Academy kommer inn. Sammen med AW Academy skaper vi skreddersydde accelerated learning programmer for selskaper som ønsker å tilby sine ansatte ny kunnskap. Med 'the AW Academy Way' og dens pedagogiske metoder som grunnlag, sørger vi for effektive og kvalitative utdanningsløp som gjør din organisasjon klar for å møte morgendagens behov og utfordringer. Uavhengig om du trenger å oppdatere ferdighetene til en noen spesifikke ansatte (upskill) eller du trenger hjelp til å omskolere noen til en helt ny stilling (reskill), så har vi løsningen.

Fremgangsmåten for re- og upskilling

academy-approach

Tilbud og muligheter

Upskill: Når din medarbeider trenger ny kunnskap eller ferdigheter eller har utdaterte ferdigheter i et felt de allerede kjenner godt til.

Reskill: Når din medarbeider trenger å lære seg et helt nytt felt for å kunne tre inn i en ny rolle i selskapet.

Begge konseptene er basert på AW Academys utdanningskonsept og kan skreddersys og tilpasses din bedrifts behov. Konseptet fungerer vel så godt for korte læringsmoduler og opp til 12 ukers reskilling-programmer, både fulltid og deltid.

Kompetansekartlegging

Lurer du på om du burde sette i gang med reskilling eller upskilling av dine medarbeidere? Det hele starter med en grundig kartlegging av den kompetansen dere har i dag og hvilken kompetanse dere vil trenge i fremtiden.

Les mer om kompetansekartlegging

Om AW Academy

Siden starten av 2015 har AW Academy skapt over 100 accelerated learning programmer og hjulpet over 400 klienter med å sikre seg kompetanseutvikling. Over 1.800 personer har startet sine nye karrierer med AW Academy og vi er stolte av å kunne bidra til å møte kompetansebristen på markedet.
Les mer om AW Academy her.

Ønsker du å vite mer?

Fyll inn skjemaet under, spesifiser dine behov og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Del artikkelen