Velkommen til Breakfast & Learn med Academy

Javascript er et av programmeringsspråkene som vokser raskest og næringslivet har et stort behov for utviklere med den spissede kompetansen. Samtidig klarer ikke utdanningsinstitusjonene å utdanne nok mennesker og det tar tid å oppdatere omfattende lærerplaner og studieløp til den spissede kompetansen næringslivet etterspør. Å finne dyktige og motiverte javascript- og front-end utviklere er mulig, det krever bare litt mer kreativitet enn tidligere. Vi i Academy inviterer til en frokost hvor du vil lære mer om hvordan Academy og accelerated learning kan hjelpe din bedrift med å finne flere javascript- og webutviklings-talenter til dine prosjekter.

Dato: 28. november
Tid: 08.00-09.30
Sted: Academic Work, Torgbygget, Nydalsveien 33

Frokost vil bli servert kl.08.00 og presentasjonen starter kl.08.30. Det vil være mulig å stille spørsmål og prate med foredragsholderne både før og etter presentasjonene.

Les mer om programminnholdet til Javascript her.

Agenda

 • Johan Back Persson, Managing Director Academy Norway:
  Vil fortelle kort om Academy og om hvorfor Accelerated Learning fungerer.

 • Cecilie Nøring, Academy Recruiter Specialist:
  Cecilie vil snakke om rekrutteringsprosessen, utvelgelsen og hvem de utvalgte Academy kandidatene er.


 • Lærerene Eirik Vullum og Magnus Skalsveen i Academy:
  Vil snakke om Javascripts programinnhold, hva som skiller programmet fra andre program og hva kandidatene sitter igjen med etter programmet er ferdig.

 • Terje Aas Høiås, Team Manager Payex:
  Terje Aas Høias i Payex, har ansatt kandidater fra den første Academy klassen i Norge. Han vil fortelle hvorfor de valgte Academy og fortelle mer om hvordan Payex jobber idag for å lykkes med onboardingen av junior utviklere.

payex

academy frokost

Eirik Vullum Academy lærer, Javascript

Eirik har en bakgrunn fra NTNU og har jobbet som selvstendig utvikler, kursintruktør og mentor. Han har levert mer enn 40 kurs og mentoringoppdrag, samt en rekke foredrag og workshops i inn- og utland. Han har også jobbet med mer enn 50 forskjellige kunder, med eksempler som Posten, Sony, Finn.no, DNB, Skatteetaten og Netlife Research.

Magnus Skaalsveen Academy lærer, Javascript

Magnus har jobbet som konsulent og front-end utvikler i en rekke profilerte og foretningskritiske prosjekter. Han har de siste årene jobbet primært innen media og fintech. Magnus er i tillegg coach og mentor for et to-siffret antall designere og utviklere og brenner for å bygge gode løsninger som forbedrer både forretning og kundeopplevelse.

Academy - a part of Academic Work

Digitalisering og ny teknologi har endret arbeidsmarkedet på mange måter. Nye jobber og næringer er opprettet, mens andre legges ned. For å møte kompetansebehovet innen IT i det norske arbeidsmarkedet, må utdanningen effektiviseres. Vår løsning er Academy og accelerated learning programmer. En ny type intensiv utdanning som er effektiv både i læring og lengde. Gjennom skreddersydde programmer tilpasset bransjer med mangel på kvalifisert kompetanse og kandidater, slik som IT, teknologi og økonomi, utdanner vi de rette menneskene på kun 12 uker.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan Academy kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker det, eller ring oss på tlf. 230 09 070

Er du en kandidat som gjerne ønsker å gå på Academy? Du kan lese mer om Academy her. Du kan dessverre ikke søke deg til Academy eller komme i kontakt med en av våre Academy-rekrutterere gjennom dette skjemaet.

Del artikkelen