Forhåndsbook en Dataanalytiker

AW Academy

Bruk og analyse av store mengder data har i de senere årene utviklet seg til et av de største satsningsområdene til selskaper og organisasjoner over hele verden. Selskaper genererer i dag ekstreme mengder data – utfordringer er bare at data i seg selv er verdiløs om den ikke kan tas i bruk på effektiv måte. Å transformere data til innsikt er en av de største utfordringene med Big Data. For å kunne verdimaksimere data behøver man å gjøre store investeringer, både i teknisk infrastruktur og kompetanse.

Kontakt oss

Dette har ført til et stort behov for kompetente ressurser som er i stand til å transformere, tolke, analysere og konvertere data til innsikt. Relevant kompetanse innen data er ett av de områdene som kommer til å være mest ettertraktet i tiden fremover (Abelia).

I den anledning har Academic Work og AW Academy skapt et høyst aktuelt utdanningsprogram for å hjelpe selskaper med å skaffe ressurser med relevant kompetanse til sine data-satsninger.

Om utdanningen

Utdanningsløpet tar for seg de kompetansene og ferdighetene som kreves av en moderne og teknisk dataanalytiker. Etter utdanningen vil kandidatene kunne tre inn i ulike roller innen hele livssyklusen innen data. Alt fra innhenting og ETL, databasemodellering og -lagring, business intelligence og visualisering til avansert analyse og machine learning.

Er dette kompetanser dere trenger for å styrke deres team? Kandidatene uteksamineres og er klare for å jobbe september 2021.


Programinnhold og kunnskapsnivå etter utdanning

Etter utdanningen vil kandidatene kunne:


Kandidatene får følgende kunnskap og kompetanse:

Hvorfor burde du forhåndsbooke en dataanalytiker fra Academy?

På utkikk etter annen kompetanse?

Vi har flere åpne programmer hvor du kan finne din nye medarbeider. Vi har nå blant annet åpne programmer innen Data Analyst, Cyber Security og Salesforce.

Se alle åpne program

Hvem er kandidatene?

Når vi rekrutterer AW Academy-kandidater velger vi ambisiøse personer med kognitive evner som passer inn i de respektive tekniske utdannelsesløpene. Kandidatene må ha evner, motivasjon og potensiale for fremtiden – dette prioriteres høyere enn CV og bakgrunn. Personene som blir valgt ut i rekrutteringsprosessen går så videre inn i et 12-ukers intensivt utdanningsprogram med klasseromsundervisning, hvor de får de grunnleggende ferdighetene som kreves for å tre inn i rollen som dataanalytiker hos dere.

Les mer om Academy her

Spørsmål og svar (FAQ)

Hva innebærer det å forhåndsbooke en plass/kandidat?

Å forhåndsbooke en plass eller kandidat betyr at vi rekrutterer en deltager til programmet sammen med deg som kunde. Dere får være med oss gjennom rekrutteringsprosessen slik at vi sikrer at kandidatene har de egenskapene som er avgjørende for dere. De kandidatene dere velger vil bli ansatt som konsulenter i Academic Work og går utdanningen hos vårt søsterselskap AW Academy. Deretter starter de å jobbe som konsulenter hos dere før de så kan bli fast ansatt i deres selskap etter en forhåndsdefinert periode.

Hva koster det?

Som kunde betaler dere kun for den tiden kandidaten jobber hos dere, altså en timespris. Konstandene knyttet til utdanningen og rekrutteringsprosessen tar vi i Academic Work. For mer informasjon om vilkårene, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Hvordan kan jeg være sikker på at vi får en kandidat som passer oss?

Om dere forhåndsbooker en kandidat får dere muligheten til å bli med på hele rekrutteringsprosessen og da kunne være med å velge kandidater som har de ferdighetene og egenskapene som trengs for å lykkes hos dere. Videre bidrar vi i Academic Work med vår ekspertise og kompetanse i rådgivende kapasitet gjennom utdanning og konsulentperioden for å sikre at utviklingen går som forventet. Vi kan vise til over 400 fornøyde kunder fordelt på Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Har du flere spørsmål? Kontakt oss i dag

Vil du lære mer om AW Academy?

Vil du lære mer om accelerated learning – og hvorfor det kan være det din bedrift trenger for å løse kompetansebristen? I dette korte webinaret svarer AW Academy på noen av de vanligste spørsmålene om accelerated learning og vår løsning.

15 minutters webinar om løsningen på kompetansebristen

AW Academys utdanningstilbud

Vil du vite mer om AW Academys andre utdanningstilbud, skreddersydde klasser, partnerskapsprogram og re- og upskilling? Her kan du lese mer.

Les mer om AW Academy

Vil du vite mer om hvordan AW Academy kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med kompetanse fra AW Academy. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Er du kandidat og øsker å vite mer om hvordan du kan gå på et intensivkurs gjennom AW Academy? Les mer her.

Del artikkelen