Vi utdanner kandidater innen Cyber Security

AW Academy

I over 5 år har vi i Academic Work sammen med AW Academy utdannet fremtidens talenter. Hittil har over 1.800 personer gjennomført våre utdanningsprogrammer og realisert drømmen om et karriereskifte. Innen kort tid starter vårt neste program innen Cyber Security og vi inviterer nå deg som arbeidsgiver til å forhåndsbooke en eller flere kandidater fra utdanningsprogrammet.

Kontakt oss

Om utdanningen

Under utdanningen innen Cyber Security får konsulentene blant annet lære om ulike typer cyberangrep og sikkerhetstrusler, hvordan proaktivt forebygge og minimere risiko for disse og hvordan håndtere trusler og angrep. I tillegg til teknisk kompetanse får deltagerne også utdanning innen selvledelse, time management og business mindset. Etter endt utdannelse går deltagerne inn i roller som blant annet penetrasjonstestere, sikkerhetsspesialister og SOC-operatører.

Er dette kompetanser dere trenger for å styrke deres team? Du som arbeidsgiver kan nå forhåndsbooke en eller flere kandidater fra programmet. Kandidatene uteksamineres og er klare for å jobbe september 2021.

Programinnhold:

I denne video forteller hovedlærer i Cyber Security-programmet, Mattias Wallén, om viktigheten av IT-sikkerhet og utdanningsløpet:

På utkikk etter annen kompetanse?

Vi har flere åpne programmer hvor du kan finne din nye medarbeider. Vi har nå blant annet åpne programmer innen Data Analyst, Cyber Security og Salesforce.

Se alle åpne program

Hvem er kandidatene?

Når vi rekrutterer AW Academy-kandidater velger vi ambisiøse personer med kognitive evner som passer inn i de respektive tekniske utdannelsesløpene. Kandidatene må ha evner, motivasjon og potensiale for fremtiden – dette prioriteres høyere enn CV og bakgrunn. Kandidatene som blir valgt ut i rekrutteringsprosessen går så inn i et 12-ukers intensivt utdanningsprogram med klasseromsundervisning, hvor de får de grunnleggende ferdighetene som kreves for å tre inn i juniorroller i din cyber security-avdeling.

Les mer om Academy her

Spørsmål og svar (FAQ)

Hva innebærer det å forhåndsbooke en plass/kandidat?

Å forhåndsbooke en plass eller kandidat betyr at vi rekrutterer en deltager til programmet sammen med deg som kunde. Dere får være med oss gjennom rekrutteringsprosessen slik at vi sikrer at kandidatene har de egenskapene som er avgjørende for dere. De kandidatene dere velger vil bli ansatt som konsulenter i Academic Work og går utdanningen hos vårt søsterselskap AW Academy. Deretter starter de å jobbe som konsulenter hos dere før de så kan bli fast ansatt i deres selskap etter en forhåndsdefinert periode.

Hva koster det?

Som kunde betaler dere kun for den tiden kandidaten jobber hos dere, altså en timespris. Konstandene knyttet til utdanningen og rekrutteringsprosessen tar vi i Academic Work. For mer informasjon om vilkårene, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Hvordan kan jeg være sikker på at vi får en kandidat som passer oss?

Om dere forhåndsbooker en kandidat får dere muligheten til å bli med på hele rekrutteringsprosessen og da kunne være med å velge kandidater som har de ferdighetene og egenskapene som trengs for å lykkes hos dere. Videre bidrar vi i Academic Work med vår ekspertise og kompetanse i rådgivende kapasitet gjennom utdanning og konsulentperioden for å sikre at utviklingen går som forventet. Vi kan vise til over 400 fornøyde kunder fordelt på Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Har du flere spørsmål? Kontakt oss i dag

Vil du lære mer om AW Academy?

Vil du lære mer om accelerated learning – og hvorfor det kan være det din bedrift trenger for å løse kompetansebristen? I dette korte webinaret svarer AW Academy på noen av de vanligste spørsmålene om accelerated learning og vår løsning.

15 minutters webinar om løsningen på kompetansebristen

AW Academys utdanningstilbud

Vil du vite mer om AW Academys andre utdanningstilbud, skreddersydde klasser, partnerskapsprogram og re- og upskilling? Her kan du lese mer.

Les mer om AW Academy

Vil du vite mer om hvordan AW Academy kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med kompetanse fra AW Academy. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Er du kandidat og øsker å vite mer om hvordan du kan gå på et intensivkurs gjennom AW Academy? Les mer her.

Del artikkelen