Forhåndsbook en Junior C#.Net-utvikler

AW Academy

I over 5 år har vi i Academic Work sammen med AW Academy utdannet fremtidens talenter. Hittil har over 1.900 personer gjennomført våre utdanningsprogrammer og realisert drømmen om en ny karriere. Innen kort tid starter vårt neste program innen C#.NET og vi inviterer nå deg som arbeidsgiver til å forhåndsbooke en eller flere kandidater fra utdanningsprogrammet. Antallet kandidater er begrenset, og du kan forhåndsbooke frem til august 2021.

Kontakt oss

Om utdanningen

Utdanningen i C#.NET er en av AW Academys mest populære utdanninger med over 320 uteksaminerte utviklere siden 2015. Programmet er utviklet sammen med bransjeeksperter og tar sikte på å gi deltakerne det brede programmeringsgrunnlaget som kreves for å kunne utvikle effektive og komplekse webapplikasjoner for .NET-plattformen. I tillegg til teknisk kompetanse får deltakerne også opplæring i kommunikasjon, rådgivning, prosjektledelse og smidig utviklingsmetoder.

Programinnhold:

Er dette kompetanser dere trenger for å styrke deres team? Som arbeidsgiver kan du forhåndsbooke en eller flere kandidater fra programmet allerede nå. Kandidatene uteksamineres og er klare for å jobbe i september 2021.

På utkikk etter annen kompetanse?

Vi har flere åpne programmer hvor du kan finne din nye medarbeider. Vi har nå blant annet åpne programmer innen JavaScript, Data Analyst, Cyber Security og Salesforce.

Se alle åpne program

Hvem er kandidatene?

Når vi rekrutterer AW Academy-kandidater velger vi ambisiøse personer med kognitive evner som passer inn i de respektive tekniske utdannelsesløpene. Kandidatene må ha evner, motivasjon og potensiale for fremtiden – dette prioriteres høyere enn CV og bakgrunn. Personene som blir valgt ut i rekrutteringsprosessen går så videre inn i et 12-ukers intensivt utdanningsprogram med klasseromsundervisning, hvor de får de grunnleggende ferdighetene som kreves for å tre inn i juniorroller innen C#.NET-utvikling.

Les mer om Academy her

Spørsmål og svar (FAQ)

Hva innebærer det å forhåndsbooke en plass/kandidat?

Å forhåndsbooke en plass eller kandidat betyr at vi rekrutterer en deltager til programmet sammen med deg som kunde. Dere får være med oss gjennom rekrutteringsprosessen slik at vi sikrer at kandidatene har de egenskapene som er avgjørende for dere. De kandidatene dere velger vil bli ansatt som konsulenter i Academic Work og går utdanningen hos vårt søsterselskap AW Academy. Deretter starter de å jobbe som konsulenter hos dere før de så kan bli fast ansatt i deres selskap etter en forhåndsdefinert periode.

Hva koster det?

Som kunde betaler dere kun for den tiden kandidaten jobber hos dere, altså en timespris. Konstandene knyttet til utdanningen og rekrutteringsprosessen tar vi i Academic Work. For mer informasjon om vilkårene, ta kontakt med Academic Work for en uforpliktende prat.

Hvordan kan jeg være sikker på at vi får en kandidat som passer oss?

Jo raskere du blir med, jo bedre! Om du forhåndsbooker en junior utvikler i god tid før programmet starter (21 juni 2021) vil du få muligheten til å bli med i rekrutteringsprosessen. På den måten vil du kunne sørge for at vi går videre med kandidater som har de egenskapene og kompetansene som gjør at de vil trives og vokse hos dere og som passer deres kultur. Om du velger å gå for en AW Academy-kandidat etter rekrutteringsprosessen er avsluttet får du velge mellom de tilgjengelige konsulentene.

Har du flere spørsmål? Kontakt oss i dag

Vil du lære mer om AW Academy?

Vil du lære mer om accelerated learning – og hvorfor det kan være det din bedrift trenger for å løse kompetansebristen? I dette korte webinaret svarer AW Academy på noen av de vanligste spørsmålene om accelerated learning og vår løsning.

15 minutters webinar om løsningen på kompetansebristen

AW Academys utdanningstilbud

Vil du vite mer om AW Academys andre utdanningstilbud, skreddersydde klasser, partnerskapsprogram og re- og upskilling? Her kan du lese mer.

Les mer om AW Academy

Vil du vite mer om hvordan AW Academy kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med kompetanse fra AW Academy. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Er du kandidat og ønsker å vite mer om hvordan du kan gå et intensivkurs gjennom AW Academy? Les mer her.

Del artikkelen