Academic Work fortsetter å vokse

Selv om tjenestetilbudet og vår organisasjon har utviklet seg en del siden min første dag i AW, er det fortsatt det samme som driver både meg og mine kolleger; Å finne den rette personen til vår kundes behov og virksomhet, og med det også være med på å skape en karriere for en young professional.

Sammen skaper vi karrieremuligheter for young professionals

Jeg ønsker å rette en stor takk til alle dere som har vist oss tilliten til å hjelpe dere med å finne rett kompetanse, og ikke minst rett person til deres bedrift. Selv om tjenestetilbudet og vår organisasjon har utviklet seg en del siden min første dag i AW, er det fortsatt det samme som driver både meg og mine kolleger; Å finne den rette personen til vår kundes behov og virksomhet, og med det også være med på å skape en karriere for en young professional. Enten dere leier inn young professionals fra oss eller har rekruttert direkte er dere med på å skape karrierer og viktige erfaringer for den målgruppen vi brenner for. Jeg startet i rollen som Administrerende Direktør høsten 2021, etter å ha jobbet i Academic Work siden 2008. Jeg har vært med nesten helt fra vi ble etablert i Norge, og fått vært med på en utrolig givende reise gjennom alle disse årene. Selv om tjenestetilbudet og vår organisasjon har utviklet seg en del siden min første dag i AW, er det fortsatt det samme som driver både meg og mine kolleger; Å finne den rette personen til vår kundes behov og virksomhet, og med det også være med på å skape en karriere for en young professional.

Økt vekst i 2021

Vi har lagt bak oss nok et år med god vekst der vi øker 16% mot 4% i «covid året» 2020 som vi både er stolte av og som er et resultat av samarbeidet med dere og vår kunnskap om målgruppen. 70% av de som jobber gjennom oss er på heltidskontrakter og utgjør 85% av omsetningen, en endring mot tidligere år på ca 5%. I 2021 ansatte vi 27% flere ressurser til våre kunder, der IT utgjør det største segmentet etterfulgt av økonomi, kundeservice/support og teknologi. Tross et krevende kandidatmarked øker antall søkere noe i året som gikk, der 40% av alle som aktivt søker på våre oppdrag kom fra IT segmentet.

I et marked med stor etterspørsel etter kompetanse og ressurser er det veldig inspirerende å få være en del av å hjelpe deres virksomheter med finne rett person, og like inspirerende er det å se hvor dyktige mange av dere er til å ta imot og ivareta de vi leier ut, de som har sin praksisperiode som eksempelvis Utvikler etter å ha gått AW Academy eller som rekrutteres til dere direkte.

Vi er godt i gang med 2022 og har planlagt for videre vekst. Før Q1 er avsluttet har vi allerede ønsket velkommen 22 nye medarbeidere internt hos oss, klare til å hjelpe deg fremover. Jeg ønsker dere alle en fin vår!

Med vennlig hilsen,
Mats Furulund
Administrerende Direktør
Academic Work

Publisert: 16.03.2022

Om Academic Work

  • Ble startet i Sverige i 1998, og har siden ekspandert til Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Sveits.
  • Etablerte kontor i Oslo i 2007

Del artikkelen