Å rekruttere gjennom Academic Work

Rekruttering handler ikke bare om å dekke et personalbehov. Det handler like mye om å revitalisere organisasjonen og bringe ny energi, nye ferdigheter og nye tilnærminger til bedriften – noe vi i Academic Work har i tankene under hele rekrutteringsprosessen.

Kontakt oss

Vår ambisjon er å finne akkurat den medarbeideren som du er ute etter, slik at du som kunde er 100% fornøyd med din nye kollega. Siden oppstarten i 1998 har vi hjulpet over 130 000 young professionals ut i næringslivet, vi er ekstremt stolte over å ha hjulpet næringslivet med så mange ansettelser.

Invester i fremtiden

Det finnes mange aktører innen rekrutteringsbransjen som arbeider både i bredden og på nisjenivå. Academic Work er eksperter på rekruttering av young professionals – studenter som studerer på høgskole og universitet, samt nyutdannede med noen års arbeidserfaring. Vi har vært eksperter på denne målgruppen i over 20 år, og kan trygt si at det er få andre bemannings- og rekrutteringsbyråer som kjenner vår målgruppe så godt som vi gjør. Å rekruttere personell gjennom Academic Work er en enkel investering i fremtiden.

Vår rekrutteringsprosess

For å kunne levere den beste kompetansen jobber Academic Work i henhold til en adferdsebasert rekrutteringsmodell. Det innebærer blant annet at du som kunde kan identifisere både personlige egenskaper og de kompetansekravene som er viktig for bedriften og stillingen, noe vi setter i fokus gjennom hele rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg som kunde med alt ifra annonsering, selektering og utvalg, personlighetstester og intervjuer. Til slutt presenterer vi de beste kandidatene for deg og du kan velge ut den kandidaten som føles mest riktig og som du ønsker å ansette. Det er alltid du som kunde som velger din fremtidige kollega!

Vi rekrutterer til traineeprogram

Vi er eksperter på young professionals og kjenner målgruppen bedre enn noen andre. Dette er også grunnen til at flere selskaper velger å samarbeide med oss når de har behov for å rekruttere til sine traineeprogram. De seneste årene har vi blant annet hjulpet Heidelberg, Istone, Tieto samt Vitari med deres traineeprogram.

Vi hjelper deg med rekruttering innen flere forskjellige forretningsområder.

Alt ifra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg!

La oss finne din neste medarbeider

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov.

20 år i bransjen gir deg og dere trygghet i vårt samarbeid.

Kontakt oss
Del artikkelen